Ο σκηνοθέτης της εκπληκτικής ταινία «Ex Machina» επιστρέφει με νέο πρότζεκτ, αυτή τη φορά για τη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Collider, ο Alex Garland, ο σκηνοθέτης των ταινιών «Annihilation» και «Ex Machina», ένας από τους πιο φιλόδοξους σύγχρονους μετρ του sci-fi αυτή την περίοδο, ετοιμάζει καινούργιο εγχείρημα αυτή τη φορά στην τηλεόραση.

Βέβαια μιας και είναι πολύ νωρίς, γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για αυτό. Ξέρουμε ότι θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια και θα προβληθεί στο FX, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ούτε ο τίτλος του.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε χαρακτηριστικά για το νέο του αυτό εγχείρημα: «Πρόκειται για ένα είδος επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι πολύ περισσότερο βασισμένο στο τεχνολογικό sci-fi ενώ το ‘Annihilation’ είναι μία πιο παραισθησιακή μορφή και πιο φανταστικού ύφους επιστημονική φαντασία … Αυτό είναι αμυδρά πιο κοινό με τα έργα που έχω δουλέψει όπως το ‘Ex Machina’ ή το ‘Never Let Me Go’ που παίρνουν κάτι όσον αφορά τον κόσμο μας τώρα – όχι τον κόσμο μας στο μέλλον, αλλά όπως είναι αυτή τη στιγμή- και που στη συνέχεια αντλούν κάποια συμπεράσματα και πορίσματα από αυτό».

Αναμένουμε με ανυπομονησία νέες πληροφορίες για το νέο τηλεοπτικό «βήμα» του Alex Garland.