Φοβόσασταν ότι ένα από τα καλύτερα πράγματα που κυκλοφορούν στην τηλεόραση, το Stranger Things, θα γίνει franchise και θα έχει την τύχη άλλων αριστουργημάτων που κατέληξαν να είναι για γέλια; Σας έχουμε καλά νέα. Ο παραγωγός της σειράς, Σόν Λιβάι, μας καθησυχάζει.

Όλες οι συζητήσει ξεκίνησαν από το 7ο επεισόδιο της 2ης σεζόν, το οποίο δίχασε το κοινό, καθώς ξέφευγε πολύ από τα γνωστά «μονοπάτια» του, αφήνοντας έτσι την πόρτα ανοιχτή για δημιουργία ενός franchise γύρω από αυτό.

Όντας, λοιπόν, μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, εύλογα δημιουργήθηκε ο φόβος ότι «θα βγει από τη μύγα ξύγκι» με μεγάλη πιθανότητα να καταντήσουν αυτό που αγαπάμε σε… Saw.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ComicBook , ο παραγωγός της σειράς, είπε πως το Netflix δεν είχε σκεφτεί ποτέ να κάνει franchise.

Πρώτα μας άγχωσε, μετά μας ηρέμησε

«Η έννοια του franchise δεν υπήρχε για το Netflix πριν έρθει το Stranger Things. Και έχουμε δει σίγουρα την ανάπτυξή μας καθώς προχωράμε στην εμπορευματοποίηση, σε εταιρικές σχέσεις και διαφημιστικές καμπάνιες», είπε αρχικά ανησυχώντας μας…

Όμως συνέχισε καθησυχαστικά: «Δεν το σκεφτόμαστε ως franchise. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε αρκετές περισσότερες σεζόν. Πέρα από αυτό, σίγουρα έχει γίνει ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα του Netflix. Και θα ήθελαν να μας δουν να λέμε αυτές τις ιστορίες με οποιονδήποτε τρόπο και για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια».

Αυτό πουτ καταλαβαίνουμε και… ξεφυσάμε είναι ότι οι παραγωγοί και δημιουργοί δεν σκέφτονται να το επεκτείνουν με συνταγές της μόδας όπως spinoffs, prequels και sequels και θα μας πουν κάθε ιστορία τους στην ήδη υπάρχουσα σειρά Stranger Things..

Θυμίζουμε ότι το Stranger Things 3 ξεκινάει σε λίγο καιρό τα γυρίσματα και θα επιστρέψει στις οθόνες μας το 2019.