Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ανατροπές επιστρέφει η Μαντάμ Σουσού

Με ανατροπές επιστρέφει η Μαντάμ Σουσού

Μία ανατροπή, επιφυλάσσει η ανανεωμένη εκδοχή της παράστασης «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο.

Μία ανατροπή, επιφυλάσσει η ανανεωμένη εκδοχή της παράστασης «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο.

Την ηρωίδα έρχεται να σαγηνεύσει ο Κώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, μετά από πρόταση που δέχτηκε από τις Θεατρικές Σκηνές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συναντά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στη θρυλική παραγωγή, που μετά την τεράστια αποδοχή που γνώρισε από το κοινό με καθημερινές sold out παραστάσεις,στο Θέατρο Παλλάς, ετοιμάζεται να περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η σκηνοθεσία είναι και πάλι του Γιάννη Κακλέα ενώ ο θίασος αποτελείται από 18 ηθοποιούς. Στο ρόλο του φτωχού Παναγιωτάκη, συνεχίζει να είναι ο Τάσος Χαλκιάς.

Αυτή θα είναι η πρώτη θεατρική συνύπαρξη επί σκηνής του Κώστα Σπυρόπουλου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου, αν και οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Στενοί φίλοι, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2011 στο έργο «Ο παππούς έχει πίεση», εκείνος ως παραγωγός, εκείνη ως σκηνοθέτης, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν επαγγελματική χημεία.

Το διαχρονικό κείμενο του Δημήτρη Ψαθά, θα ζωντανέψει εκ νέου του καλοκαίρι με την πινελιά της Δήμητρας Παπαδοπούλου και την ευρηματική σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα.

Έκπληξη θα αποτελέσει η εμφάνιση που θα έχει ο Κώστας Σπυρόπουλος ως Καντακουζηνός, οποίος για κάθε θεατρικό του ρόλο αλλάζει εικόνα!

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης Μαντάμ Σουσού θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024