Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η τυχερή της κλήρωσης για την τριήμερη διαμονή σε πολυτελή κατοικία της Κυπαρισσίας

Η τυχερή της κλήρωσης για την τριήμερη διαμονή σε πολυτελή κατοικία της Κυπαρισσίας

Οι Διακοπές και το in.gr, σε συνεργασία με το συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas στις Ράχες Κυπαρισσίας, στη δυτική ακτογραμμή της Μεσσηνίας, προσέφεραν σε έναν τυχερό αναγνώστη ή σε μία τυχερή αναγνώστρια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) σε πολυτελή επιπλωμένη κατοικία του προαναφερθέντος τουριστικού καταλύματος.

Το συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas

Σκαρφαλωμένο σε ένα ύψωμα ανάμεσα στην Κυπαρισσία και το Καλό Νερό, στη θέση «Ράχες», το συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό συνδυασμό φιλόξενης διάθεσης, καταπληκτικής θέας και απόλυτης ηρεμίας.

Οι έξι πολυτελείς επιπλωμένες κατοικίες, στις οποίες κυριαρχούν η πέτρα, το ξύλο και τα όμορφα χρώματα, είναι χτισμένες μέσα σε ένα τεράστιο κτήμα, που περιλαμβάνει πισίνα (και παιδική), pool-bar, barbecue, πολλά δέντρα και προσεγμένους χώρους πρασίνου, άνετο πάρκινγκ κ.ά.

Οι ευρύχωρες και φωτεινές κατοικίες κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, καθώς οι σύγχρονες ανέσεις (πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, κλιματισμός, ασύρματο Internet, τηλεόραση κ.λπ.) συνδυάζονται με την υποδειγματική καθαριότητα, η οποία χαρακτηρίζει και τους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος.

Ο χώρος γύρω από την πισίνα, όμορφα διακοσμημένος και με πολλές σκιερές γωνιές, προσφέρει πανοραμική θέα στην Κυπαρισσία και το κάστρο της, τις κατάφυτες εκτάσεις της γύρω περιοχής, το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Ο ροδοκόκκινος ήλιος που βυθίζεται στη θάλασσα, οι απίστευτοι χρωματικοί συνδυασμοί και το ωραίο φυσικό περιβάλλον γοητεύουν όλους όσοι έχουν την τύχη να  απολαύσουν το υπέροχο αυτό θέαμα.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης

*Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στις 13:00, και τυχερή αναδείχθηκε η κυρία Άννα Πελέκη, η οποία ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

*Η τυχερή αναγνώστρια κέρδισε δύο (2) διανυκτερεύσεις σε πολυτελή κατοικία του συγκροτήματος επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas, στις Ράχες Κυπαρισσίας.

*Η κράτηση αφορά το διάστημα από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν συνεννοήσεως με την κυρία Αγγελική Λυμπεροπούλου(τηλ. 27610 71171).

Οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ και το in.gr σάς ευχαριστούν θερμά για την αθρόα συμμετοχή σας στο διαγωνισμό και εύχονται στην τυχερή καλές γιορτές και μια απολαυστική διαμονή.

Συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas
Ράχες Κυπαρισσίας (Μεσσηνία)
Τηλ. 27610 71171
Κινητό 6978 223212
Υπεύθυνη: Αγγελική Λυμπεροπούλου
e-mail: info@enastronvillas.gr


Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024