Ο κύριος Ιβάν πέταξε μεσοβδόμαδα για τη Ρωσία, αλλά άφησε πίσω του μερικές εκκρεμότητες, και συγκεκριμένα μία, κατά τη γνώμη μου, αρκούντως σοβαρή: καθ’ ά με ενημέρωσε έγκυρη κυβερνητική πηγή, ο κοινοπρακτικός όμιλος στον οποίο ο πρόεδρος Ιβάν ο κουμπουροφόρος παίζει κεντρικό ρόλο (κατ’ άλλους σύντομα θα την πάρει μόνος του τη δουλειά) δεν έχει καταβάλει ακόμη το συνολικό τίμημα της εξαγοράς του 67% του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Η καταβολή έπρεπε να είχε γίνει ώς τις 21 Φεβρουαρίου, αλλά τα χρήματα δεν καταβλήθηκαν παρά το γεγονός ότι η Βουλή υπερψήφισε τη συμφωνία της πώλησης. Στον όμιλο έχει δοθεί, μου αναφέρθηκε, νέα προθεσμία, η οποία λήγει σε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου. Εάν δεν φανεί συνεπής και στη νέα προθεσμία που έχει λάβει, αυτομάτως κατά τη σύμβαση θα εκπέσει η συμφωνία και ο όμιλος θα χάσει την εγγυητική επιστολή (ρωσικής τράπεζας) που έχει προσκομίσει.

Το θέμα προκαλεί ήδη σοβαρούς πονοκεφάλους στην κυβέρνηση, συμπεραίνω, πολύ σοβαρότερους από αυτούς που προκάλεσε η εισβολή του παρορμητικού και εντελώς σε φάση «με τα φρένα σπασμένα» κυρίου Ιβάν στο γήπεδο της Τούμπας, πριν από μία εβδομάδα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο