Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πονοκέφαλος με τον ΟΛΘ

Πονοκέφαλος με τον ΟΛΘ

Ο κύριος Ιβάν πέταξε μεσοβδόμαδα για τη Ρωσία, αλλά άφησε πίσω του μερικές εκκρεμότητες, και συγκεκριμένα μία, κατά τη γνώμη μου, αρκούντως σοβαρή...

Ο κύριος Ιβάν πέταξε μεσοβδόμαδα για τη Ρωσία, αλλά άφησε πίσω του μερικές εκκρεμότητες, και συγκεκριμένα μία, κατά τη γνώμη μου, αρκούντως σοβαρή: καθ’ ά με ενημέρωσε έγκυρη κυβερνητική πηγή, ο κοινοπρακτικός όμιλος στον οποίο ο πρόεδρος Ιβάν ο κουμπουροφόρος παίζει κεντρικό ρόλο (κατ’ άλλους σύντομα θα την πάρει μόνος του τη δουλειά) δεν έχει καταβάλει ακόμη το συνολικό τίμημα της εξαγοράς του 67% του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Η καταβολή έπρεπε να είχε γίνει ώς τις 21 Φεβρουαρίου, αλλά τα χρήματα δεν καταβλήθηκαν παρά το γεγονός ότι η Βουλή υπερψήφισε τη συμφωνία της πώλησης. Στον όμιλο έχει δοθεί, μου αναφέρθηκε, νέα προθεσμία, η οποία λήγει σε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου. Εάν δεν φανεί συνεπής και στη νέα προθεσμία που έχει λάβει, αυτομάτως κατά τη σύμβαση θα εκπέσει η συμφωνία και ο όμιλος θα χάσει την εγγυητική επιστολή (ρωσικής τράπεζας) που έχει προσκομίσει.

Το θέμα προκαλεί ήδη σοβαρούς πονοκεφάλους στην κυβέρνηση, συμπεραίνω, πολύ σοβαρότερους από αυτούς που προκάλεσε η εισβολή του παρορμητικού και εντελώς σε φάση «με τα φρένα σπασμένα» κυρίου Ιβάν στο γήπεδο της Τούμπας, πριν από μία εβδομάδα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024