Έκκληση κάνει η αγγλική αστυνομία, προκειμένου να συλληφθεί ο «στάλκερ» που απειλεί 40χρονη γυναίκα από το Μπριστόλ.

Ο άγνωστος αποστολέας της στέλνει γράμματα τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά εμφανίζεται ολοένα και πιο βίαιος στα μηνύματά του. Μάλιστα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το θύμα έλαβε ένα γράμμα υπογεγραμμένο ως «Gordon, ο στόλκερ και βιαστής σου».

Τα μηνύματά του έχουν πάντα κεφαλαία γράμματα και η υπογραφή του «Gordon» συνοδεύεται από ένα μεγάλο Χ και άλλα τέσσερα μικρότερα γύρω από αυτό. Εντύπωση προκαλεί ότι επιλέγει να στέλνει κάρτες διακοσμημένες με ζωάκια και κυρίως γάτες, ενώ ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι όλα όσα στέλνει ταχυδρομούνται από το Μπριστόλ.

Όσο οι ανησυχίες της γυναίκας εντείνονται, ο ντετέκτιβ Πάτρικ Πρέσκοτ έχει αναλάβει την υπόθεση και έδωσε πλέον στη δημοσιότητα μερικά από τα γράμματα και τα σημειώματα, έτσι ώστε να αναγνωριστεί ενδεχομένως ο θύτης από τον τρόπο της γραφής του ή την υπογραφή του.

Σε μια προσπάθεια εντοπισμού του «Gordon» ο Πρέσκοτ εφιστά την προσοχή και σε όσους συντηρούν μαγαζιά που πουλάνε παρόμοιες κάρτες με αυτές που λαμβάνει κατά καιρούς το θύμα.

Ταυτόχρονα ζητά από τον κόσμο να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές σε περίπτωση που και κάποιος άλλος δέχεται αντίστοιχες απειλές.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο