Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαζύγιο-βόμβα για Άνιστον-Θερού

Διαζύγιο-βόμβα για Άνιστον-Θερού

Η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον και ο σύζυγός της Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πια μαζί, μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον και ο σύζυγός της Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πια μαζί, μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά. Την Πέμπτη, τέσσερις μέρες μετά τα 49α γενέθλια της Άνιστον, ανακοίνωσαν επισήμως με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους.

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», ήταν η δήλωσή τους για το γεγονός.

«Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», αναφέρουν ακόμα.

Στένες σχέσεις με τον Μπράντ Πιτ

Γεγονός είναι ότι μετά το δικό του διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί ο Μπραντ Πιτ έχει έρθει ξανά πολύ κοντά με την πρωήν σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον. Ο διάσημος γάμος τους έληξε άδοξα όταν ο ηθοποιός γνώρισε την Τζολί και δημιούργησε σχέση μαζί της.

Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Άνιστον στάθηκε όσο κανείς δίπλα στον πρώην σύζυγό της όταν εκείνος ήταν ράκος για τον χωρισμό του με την Τζολί και μάλιστα ότι ο Πιτ της ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που της φέρθηκε στο παρελθόν.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τους πρώην συντρόφους να έχουν πολύ συχνή επαφή και οι πληροφορίες για επανασύνδεση φουντώνουν μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της Άνιστον.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024