Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο Τόμας, η τυφλή χήνα που έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο για το ερωτικό τρίγωνο στο οποίο είχε μπλεχτεί με δύο άλλες μαύρες χήνες.

Ο Τόμας έμεινε για 3 δεκαετίες στη λίμνη Γουικανάε στη Νέα Ζηλανδία. Από μικρός διαχώρισε τον εαυτό του από τις υπόλοιπες χήνες αφού είχε συνάψει σχέση με μια αρσενική μαύρη πάπια, τον Χένρι.

Μάλιστα οι ντόπιοι νόμιζαν ότι ήταν θηλυκή χήνα, μέχρι που μια μέρα κατάλαβαν την αλήθεια.

Ο Τόμας και ο Χένρι ήταν μαζί για 24 χρόνια μέχρι που η Χενριέτα, μια θηλυκή πάπια, ήρθε στη λίμνη. Ο Χένρι και η Χενριέτα συνάψανε σχέση και μάλιστα μαζί έκαναν πολλά παιδάκια στα επόμενα έξι χρόνια. Όμως ο Τόμας δεν έφυγε από αυτή τη σχέση, έμεινε και μάλιστα βοήθησε τους άλλους δύο να μεγαλώσουν τα 68 παπάκια τους.

Οι τρεις τους είχαν γίνει «διάσημοι» στην Νέα Ζηλανδία, μέχρι που ο Χένρι πέθανε το 2009 σε ηλικία 30 ετών.

Μετά το θάνατο του Χένρι, η Χενριέτα έφυγε να βρει μια νέα χήνα, όμως το Τόμας έμεινε πίσω να φροντίζει τα παιδιά που άφησε η Χενριέτα, ενώ τα βράδια οι άνθρωποι της λίμνη που έμενε τον άκουγαν να κλαίει, πιθανώς για τον Χένρι.

Μέχρι που σε ηλικία 40 ετών ο Τόμας έφυγε από τη ζωή, σε ένα κέντρο προστασίας πτηνών, στο οποίο τον είχαν δώσει οι άνθρωποι της λίμνης λόγω των πολλών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Μάλιστα θα ταφεί δίπλα στην αγάπη του, τον Χένρι.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο