Λίγες μέρες πριν ανέβει στη σκηνή του Passport για να παρουσιάσει τη νέα δισκογραφική της δουλειά, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, η Βικτωρία Ταγκούλη βρήκε λίγο χρόνο να μας εξηγήσει τι περιλαμβάνει η «Κουκίδα» αλλά και πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Πως νιώθεις με την ολοκλήρωση του δίσκου;
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τον ετοιμάζω καιρό και επιτέλους ολοκληρώθηκε και παρουσιάζεται.

Πότε θα κυκλοφορήσει;
Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του χρόνου.

Τι περιλαμβάνει;
Σε αυτόν το δίσκο είχα τη χαρά να μαζέψω υπέροχα τραγούδια. Ήθελα πολύ καιρό να κάνω έναν τέτοιο δίσκο και να συνεργαστώ με τους συγκεκριμένους συνθέτες και στιχουργούς και το φοβερό είναι ότι μου έδωσαν απλόχερα αυτά τα υπέροχα τραγούδια. Σε αυτόν το δίσκο συνεργάζομαι με τους συνθέτες : Σταύρο Σιόλα , Θέμη Καραμουρατίδη, Χρίστο Θεοδώρου, Νεοκλή Νεοφυτίδη, Δημήτρη Μαραμή, Στάθη Δρογώση,Ζαχαρία Καρούνη και τους στιχουργούς: Νίκο Μωραίτη, Γεράσιμο Ευαγγελάτο, Μιχάλη Γελασάκη, Σταυρο Σταύρου,Χρήστο Κανελλόπουλο, τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου.

Είναι στο μουσικό ύφος που σε έχουμε συνηθίσει;
Είναι μια εξέλιξη των προηγούμενων. Ούτως ή άλλως και μόνο η ύπαρξη τόσο διαφορετικών δημιουργών το κάνει διαφορετικό από τα προηγούμενα. Βέβαια έχει μια ενότητα και ενορχηστρωτική και ερμηνευτική γιατί δεν τον αντιμετώπισα ως πολυσυλλεκτικό.

Τι θα δούμε στο live στο Passport;
Το live βασίζεται στην Κουκίδα όμως θα έχει και άλλα κομμάτια τα οπόια θα τον πλαισιώνουν αρμονικά και τα οποία αγαπώ ιδιαίτερα.Το ιδιαίτερο είναι ότι στο live τα κομμάτια του δίσκου θα τα παίξουν οι ίδιοι οι συνθέτες.

Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη δουλειά ο ρόλος της μαμάς;
Ναι αρκετά. Άλλαξαν οι προτεραιότητές μου, απέκτησα περισσότερο υπομονή και αντοχή και αξιολογώ διαφορετικά τι είναι σημαντικό και τι όχι.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;
Το passport είναι το πρώτο από μια σειρά live με βάση την «κουκίδα» θα ακολουθήσουν και άλλοι χώροι τους οποίους θα ξέρω σύντομα, και το καλοκαίρι σχεδιάζω μια συνεργασία.

Από τα πρώτα χρόνια της Σπείρας μέχρι σήμερα, πόσο έχεις αλλάξει;
Έχω ωριμάσει, έχω εξελίξει την τέχνη μου και παραμένω πιστή στους στόχους μου.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο