Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ παραδέχεται ότι tweetάρει και από το κρεβάτι

Ο Τραμπ παραδέχεται ότι tweetάρει και από το κρεβάτι

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι «καμιά φορά ποστάρει στο Twitter από το κρεβάτι του», κάτι που μας φέρνει πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου της περίφημης ανάρτησης του covfefe...

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι
«καμιά φορά ποστάρει στο Twitter από το κρεβάτι του», κάτι που μας
φέρνει πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου της περίφημης ανάρτησης του
covfefe…

Ο Τραμπ χρησιμοποιεί τακτικά το Twitter για να ανακοινώσει τις πολιτικές του, να επιτεθεί στους επικριτές του και να αντιπαρατεθεί με άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Βόρεια Κορέα.

Ο λογαριασμός του @realDonaldTrump είχε χθες, Κυριακή, 47,2 εκατομμύρια ακόλουθους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον αντίκτυπο που έχουν οι αναρτήσεις του και εξήγησε ότι χρησιμοποιεί τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνεί με τους ψηφοφόρους του σε μια εποχή γεμάτη «ψευδείς ειδήσεις».

«Αν δεν έχω αυτή τη μορφή επικοινωνίας, δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», τόνισε ο Τραμπ στη συνέντευξη αυτή που μεταδόθηκε χθες. «Λαμβάνω πολλές ψευδείς ειδήσεις, πολλές ειδήσεις που είναι λανθασμένες ή κατασκευασμένες».

Είναι τρελό που τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περιμένουν να διαβάσουν τα tweets του, σχολίασε. Μάλιστα εξήγησε ότι καμιά φορά κάνει τις αναρτήσεις αυτές μόνος του, από το κρεβάτι του.

Όταν ρωτήθηκε αν κάθεται στο κρεβάτι του με το τηλέφωνό του και σκέφτεται πώς μπορεί να εκνευρίσει τους ανθρώπους, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε: «Καμία φορά στο κρεβάτι, καμιά φορά την ώρα του πρωινού ή του μεσημεριανού (…) αλλά σε γενικές γραμμές νωρίς το πρωί ή το βράδυ μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όμως στη διάρκεια της ημέρας είμαι πολύ απασχολημένος, για πολλές ώρες. Είμαι απασχολημένος».

«Καμιά φορά υπαγορεύω κάτι πολύ γρήγορα και το δίνω σε έναν από τους ανθρώπους μου για να το αναρτήσει», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε για τη διαβόητη συνήθειά του να τρώει μπέργκερ και να πίνει coca cola, ο 71χρονος Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε: «Τρώω καλό φαγητό, πραγματικά από μερικούς από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο. Τρώω υγιεινό φαγητό, όμως μερικές φορές τρώω και από αυτά (…) Πιστεύω ότι στην πραγματικότητα τρώω αρκετά καλά».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024