Σε ένα πραγματικά σκληρό αγώνισμα έπρεπε να νικήσουν οι παίκτες του Survivor 2 απόψε για να κερδίσουν ένα σημαντικό έπαθλο.

Μπορεί να μην είχε να κάνει με φαγητό το έπαθλο, αλλά αφορούσε στις συνθήκες διαβίωσης στην καλύβα οπότε πρόκειται για κάτι εξαιρετικά χρήσιμο.

Για την ακρίβεια, οι μαχητές κέρδισαν με 10-6 ένα sleeping bag και ένα μαξιλάρι. Κέρδισαν δηλαδή αυτά που χρειάζονταν για έναν λίγο πιο άνετο ύπνο, την ώρα που οι διάσημοι κοιμούνται στα σανίδια…

Ωστόσο, ούτε οι διάσημοι έμειναν παραπονεμένοι, καθώς έφυγαν από το δεύτερο αγώνισμα -που αν και έδειχνε εύκολο δεν ήταν και τόσο τελικα και μαλιστα διεξήχθη υπό άσχημες καιρικές συνθήκες-, με έπαθλο φαγητού.

Συγκεκριμένα κέρδισαν μπάρες δημητριακών. Και μπορεί οι «φτωχές» μπάρες να μην είναι κανένα κριθαρότο, αλλά εδώ μιλάμε για… hunger games!

Τώρα, κριθαρότο, γουβετσάκι… ποιος ξέρει τι ονειρευόταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Έβγαλε κριθαράκι στο μάτι, αλλά το αντιμετώπισε ψύχραιμα και με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού.

Η «βασίλισσα» του Survivor 2 είπε το θεϊκό: «Ένα κριθαράκι έχω βγάλει στο μάτι μου… Το κριθαράκι να το φάω περίμενα…».

Σε κάθε περίπτωση όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νίκησε στο αγώνισμα που έδωσε, κλείνοντας τα στόματα εκείνων που την περιμένουν στην γωνία…

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο