Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με Ντόναλντ και Μελάνια; Μόνος ο Τραμπ στο Νταβός

Τι συμβαίνει με Ντόναλντ και Μελάνια; Μόνος ο Τραμπ στο Νταβός

Χωρίς την συνοδεία της συζύγου του, Μελάνια, θα παραστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ του Νταβός ο Ντόναλτ Τράμπ, με τις φήμες να «οργιάζουν». Για ποιο λόγο η Μελάνια αποφάσισε στο παρά πέντε του ταξιδιού τους να αλλάξει τα σχέδια της; Μήπως οφείλεται στις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις ερωτικές περιπέτειες που φέρεται να είχε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με πρώην πορνοστάρ το 2006;

Χωρίς την συνοδεία της συζύγου του, Μελάνια, θα παραστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ του Νταβός ο Ντόναλτ Τράμπ, με τις φήμες να «οργιάζουν».

Για ποιο λόγο η Μελάνια αποφάσισε στο παρά πέντε του ταξιδιού τους να αλλάξει τα σχέδια της; Μήπως οφείλεται στις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις ερωτικές περιπέτειες που φέρεται να είχε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με πρώην πορνοστάρ το 2006;

Αυτά και άλλα τέτοια «σημαντικά» ερωτήματα απασχολούν τα αμερικανικά media μετά τη λιτή ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι τελικά η «Πρώτη Κυρία» δεν θα συνοδεύσει τον Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ.

Εκπρόσωπος της Μελάνια έσπευσε αν εξηγήσει ότι η απουσία της θα οφείλεται σε λόγους «προγράμματος και επιμελητείας», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Φυσικά αυτό δεν εμπόδισε τα ΜΜΕ να ξεκινήσουν εικασίες ότι πρόκειται για είναι ένα ακόμα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους.

Θυμίζουμε ότι η Wall Street Journal αποκαλύψει πρόσφατα πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πληρώσει 130 χιλιάδες ευρώ μια πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει την σιωπή της όσον αφορά ερωτικές περιπέτειες μαζί της το 2006.

in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024