Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν μερικά από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν μετά την μεγάλη κυβερνοεπίθεση κατά της Sony, ανέφεραν σχόλια της Έιμι Πασκάλ που ανέφεραν πως
«Ο Ίντρις (Έλμπα) πρέπει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ».

Έκτοτε, το όνομα του Ίντρις Έλμπα βρίσκεται στο επίκεντρο των σεναρίων για τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007.

Ο Έλμπα, από την πλευρά του, διατείνεται πως δεν θα είναι ο επόμενος που θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ αλλά παρά τις συνεχείς διαψεύσεις του, η φημολογία καλά κρατεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Variety, ο Έλμπα επανέλαβε πως δεν πρόκειται να αναλάβει το ρόλο του 007 αλλά έδωσε μια ενδιαφέρουσα γνώμη / πρόταση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Μας ενδιαφέρει να έχουμε έναν χαρακτήρα Μποντ ο οποίος δεν θα είναι άνδρας; Θα μπορούσε να είναι γυναίκα. Μαύρη γυναίκα, λευκή γυναίκα αλλά θεωρώ πως όλοι μας θα θέλαμε να δούμε μια διαφορετική οπτική του Τζέιμπς Μποντ».

Ναι, γιατί όχι; Σίγουρα, ο Ίαν Φλέμινγκ έγραψε τον Τζέιμς Μποντ ως έναν λευκό άνδρα αλλά αυτό συνέβη πριν από μισό αιώνα και βάλε. Σίγουρα, 65 χρόνια μετά τη δημιουργία του χαρακτήρα, είναι κατάλληλη στιγμή για να φρεσκάρουμε λίγο το χαρακτήρα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει δυο ακόμα ταινίες στο ρόλο του 007, μετά όμως είναι η ώρα για να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο.

– Μεταφρασμένο από την αγγλική έκδοση του Esquire

in.gr