Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρομπότ του σεξ: Το θλιβερό «αύριο» των σχέσεων

Ρομπότ του σεξ: Το θλιβερό «αύριο» των σχέσεων

Εξελίξεις που προκαλούν περισσότερο… θλίψη παρά ελπίδα, έρχονται από την τεχνολογική κοινότητα. Τα Social Media και η τεχνολογία έχουν αποξενώσει τους ανθρώπους και έχουν αντικαταστήσει τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, άλλες ανάμεσα σε μια οθόνη. Αυτό που είναι είναι πραγματικά θλιβερό είναι πως αντί οι χρήστες να τα αφήνουν αυτά και να βγαίνουν στον πραγματικό κόσμο για να αλληλεπιδράσουν με τους ανθρώπους φέρνουν την τεχνολογία μέσα στο σπίτι τους υπό την μορφή… ρομπότ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα παντρεύονται!

Εξελίξεις που προκαλούν περισσότερο… θλίψη παρά ελπίδα, έρχονται από την τεχνολογική κοινότητα.

Τα Social Media και η τεχνολογία έχουν αποξενώσει τους ανθρώπους και έχουν αντικαταστήσει τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, άλλες ανάμεσα σε μια οθόνη.

Αυτό που είναι είναι πραγματικά θλιβερό είναι πως αντί οι χρήστες να τα αφήνουν αυτά και να βγαίνουν στον πραγματικό κόσμο για να αλληλεπιδράσουν με τους ανθρώπους φέρνουν την τεχνολογία μέσα στο σπίτι τους υπό την μορφή… ρομπότ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα παντρεύονται!

Ρομπότ του σεξ

Δεν είναι μυστικό ότι η νέα μόδα στον τεχνολογικό κόσμο είναι τα ρομπότ του σεξ. Ανθρωπόμορφα ρομπότ υπό τη μορφή όμορφων γυναικών, πωλούνται πλέον κατά χιλιάδες σε όλον τον κόσμο κάνοντας τους μοναχικούς άντρες να νιώθουν λίγο καλύτερα, όμως στην πραγματικότητα να είναι πολύ χειρότερα.

Τα ρομπότ μπορούν να μιλήσουν, να αντιδράσουν αν αυτό που τους κάνεις δεν τους αρέσει και δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα που εσύ τους έχεις επιλέξει, να μιμηθούν την ανθρώπινη θερμοκρασία σώματος, αλλά ακόμα και να προσφέρουν συναισθηματική σύνδεση.

Ο λόγος για την Χάρμονι 2.1, το πιο ρεαλιστικό ρομπότ που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Έχει προφορά Σκωτσέζας, 30 διαφορετικά πρόσωπα για να επιλέξει ο αγοραστής της, καθώς και 16 διαφορετικά σωματότυπα για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς…

Μπορείς να επιλέξεις ακόμα και τον χαρακτήρα της χαρούμενη, ντροπαλή είτε αισθησιακή κ.α. ενώ μπορείς ακόμα να διαμορφώσεις το μέγεθος του στήθους της από ΑΑ έως FFF.

«Η ευκαιρία να αποκτήσεις την τέλεια γυναίκα»

Αυτή η έκφραση είναι και η καλύτερη διαφήμιση για αυτά τα ρομπότ. «Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα πάντα. Έτσι φτιάχνουν τη γυναίκα των ονείρων τους από το σπίτι, χωρίς να πρέπει να αναλώνονται σε άσχημα ραντεβού μέχρι να την βρουν στον πραγματικό κόσμο», λέει ένα από τους ιδιοκτήτες εταιρίας που κατασκευάζει ρομπότ για χάρη του σεξ, ενώ συνεχίζει, με κάθε πρόταση του να προκαλεί περισσότερη θλίψη: «Μάλιστα μπορεί το ταίρι σου (σ.σ το ρομπότ) να σε υποδέχεται όταν γυρνάς στο σπίτι με την έκφραση ‘’γύρισες αγάπη μου;’’»


Χάρμονι και Σαμάνθα

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, η Χάρμονι είναι ότι πιο αληθινό έχει φτιαχτεί σε αυτόν τον τομέα.

Από κοντά και η Σαμάνθα, η οποία σύμφωνα με τους κατασκευαστές της μπορεί να «παρασυρθεί», καθώς έχει αισθητήρες στο πρόσωπό της, τα χέρια, τα στήθη και τα «γυναικεία γεννητικά όργανα».

Ενώ θα μπορεί να καταλάβει τους καλούς ανθρώπους αφού θα έχει «ηθικό κώδικα».

Κοστίζει λιγότερο από ένα… διαζύγιο

Όσον αφορά το κόστος για ένα τέτοιο ρομπότ κυμαίνεται από 3.500 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 200.000 ευρώ αναλόγως με τις παροχές.

Σύμφωνα όμως με κάποιους φανατικούς «χρήστες», κοστίζει λιγότερο από ένα πιθανό διαζύγιο.

Στη Βαρκελώνη και οσονούπω και σε άλλες χώρες του κόσμου, ένας οίκος ανοχής, αντικατέστησε τις γυναίκες με… ρομπότ του σεξ. Η τιμή για μισή ώρα με το ρομπότ είναι περίπου 80 ευρώ. Η ιδέα αυτή ήταν τόσο πετυχημένη για τον οίκο ανοχής, όπου θα εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες του κόσμου με το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη να είναι από τους πρώτους προορισμούς.

Σήμερα e-γάμος γίνεται

Σαν να μην έφτανε αυτό, άνθρωποι… παντρεύονται τα ρομπότ.

Ειδικά σε χώρες όπως είναι οι ασιατικές, τέτοιου είδους ταμπού δεν υπάρχουν, έτσι ιδιοκτήτες και… σύζυγοι των ρομπότ μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, να πάνε βόλτα, για φαγητό και ότι άλλο θα έκαναν με ένα πραγματικό ταίρι… Αν είχαν.

Κουλτούρα του βιασμού…

Ειδικοί προειδοποιούν ότι τα ρομπότ μπορεί να αυξήσουν την κουλτούρα του βιασμού και της παιδοφιλίας.

«Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να προσπαθήσει να δοκιμάσει αυτά που κάνει στο ρομπότ πάνω σε ένα παιδί στον πραγματικό κόσμο», λέει ο καθηγητής ψυχολογίας Νόελ Σάρκλεϊ και συνεχίζει: «Ένας άλλος φόβος είναι ότι σε λίγα χρόνια θα μπορείς να δημιουργήσεις ρομπότ με το πρόσωπο όποιου θέλεις. Ακόμα και ενός παιδιού».

Μια άλλη αντίδραση έρχεται από τη συντάκτρια των New York Times, η οποία γράφει στη στήλη της «παρέχουμε σε άντρες ομοιώματα γυναικών στα οποία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς αυτά να έχουν άποψη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατο φεστιβάλ ένας άντρας κακοποίησε σεξουαλικά ένα ρομπότ, το οποίο έσπασε, ενώ το ρομπότ βρέθηκε λερωμένο με σπέρμα.

Ρομπότ στη υπηρεσία των γυναικών

Μιας και τα γυναικεία ρομπότ έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, ήρθε η ώρα για τις εταιρίες να επικεντρωθούν στα αντρικά ρομπότ. Άλλωστε δεν έχουν μόνο οι άντρες δικαίωμα στην απόλυτη θλίψη και αποξένωση…

Στην έκθεση τεχνολογίας στο Λας Βέγκας παρουσιάστηκαν τα αρσενικά ρομπότ. Όμορφοι άντρες, με ωραίο σώμα, οι οποίοι θα μπορούν να συνεχίζουν σεξουαλικά όσο θέλει η παρτενέρ, ενώ το μέγεθος του βιονικού πέους τους θα ρυθμίζεται, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των ανθρώπινων μεγεθών, σχημάτων και… αντοχών!

in.gr

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024