Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Μυστακίδης στο Ίλιον Plus στις 20 και 27 Ιανουαρίου

O Μυστακίδης στο Ίλιον Plus στις 20 και 27 Ιανουαρίου

...

Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξεκινά τη χρονιά στο Ίλιον Plus, επιστρέφοντας στην Αθήνα με «Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας», μια παράσταση που συγκεντρώνει κομμάτια – διαμάντια από όλες τις περιόδους της δημιουργίας του ρεμπέτικου.

Τα ρεμπέτικα είναι η ζωντανή μουσική μας κληρονομιά, η συντροφιά μας στις παρέες και τα γλέντια μας, στις χαρές και τις λύπες μας. Ο Μυστακίδης, με τους τρεις προσωπικούς δίσκους του, («16 Ρεμπέτικα Τραγούδια με Κιθάρα», «Εσπεράντο» και τον πρόσφατο «Amerika»), «ξεσκονίζει» τα ρεμπέτικα και αποδεικνύει ότι το ρεμπέτικο είναι μια οικουμενική μουσική γλώσσα.
Ένα σπουδαίο είδος λαϊκής τέχνης που σιγά σιγά καταλαμβάνει την θέση που του αξίζει στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Γι’ αυτό και πρόσφατα η UNESCO συμπεριέλαβε τα ρεμπέτικα στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας.

Στο Ίλιον Plus και για δυο Σάββατα, 20 και 27 Γενάρη, θα γίνουμε και πάλι όλοι μια παρέα και θα μοιραστούμε συναισθήματα μέσα στην μυσταγωγική ατμόσφαιρα που ο Δημήτρης Μυστακίδης ξέρει να δημιουργεί μέσα από τις μοναδικές του διασκευές με λαϊκή κιθάρα σε ρεμπέτικα, που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας!

Μαζί του οι:
Ιφιγένεια Ιωάννου, τραγούδι
Δημήτρης Παππάς και Γιώργος Τσαλαμπούνης, κιθάρα και τραγούδι
Μάκης Πελοπίδας, ηχοληψία

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024