Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρομπότ-στριπτιζέζ: Μια από τις χειρότερες ιδέες του 2018

Ρομπότ-στριπτιζέζ: Μια από τις χειρότερες ιδέες του 2018

Ρομπότ, ρομπότ παντού! Την εβδομάδα του Consumer Electronic Show στο Λας Βέγκας, οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Sapphire Las Vegas είχαν τη φαεινή ιδέα να φέρουν αεροπορικώς από το Λονδίνο ρομπότ-στριπτιζέζ οι οποίες περιστρέφονταν γύρω από μεταλλικούς στύλους, κατά πώς συνηθίζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, «χορεύοντας» υπό τη μουσική του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Λευκά ρομπότ, με κάμερες αντί για κεφάλια. Ναι το αποτέλεσμα ήταν όσο κακό φαντάζεστε διαβάζοντας τις παραπάνω σειρές...

Ρομπότ, ρομπότ παντού! Την εβδομάδα του Consumer Electronic Show στο Λας Βέγκας, οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Sapphire Las Vegas είχαν τη φαεινή ιδέα να φέρουν αεροπορικώς από το Λονδίνο ρομπότ-στριπτιζέζ οι οποίες περιστρέφονταν γύρω από μεταλλικούς στύλους, κατά πώς συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, «χορεύοντας» υπό τη μουσική του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Λευκά ρομπότ, με κάμερες αντί για κεφάλια. Ναι το αποτέλεσμα ήταν όσο κακό φαντάζεστε διαβάζοντας τις παραπάνω σειρές…

Η ιδέα ήταν να προσελκύσουν περισσότερες γυναίκες πελάτες! «Η πλειονότητα αυτών των νυχτερινών κέντρων δεν προσελκύει κόσμο μέσω του Consumer Electronic Show» εξήγησε ο Πίτερ Φέινστιν του Sapphire Las Vegas. «Προσφέρουμε μια διαφορετική έξοδο. Αν είστε έξι άτομα από μια εταιρεία, δυο γυναίκες και τέσσερις άντρες, μπορείτε να έλθετε εδώ και να διασκεδάσετε και να δείτε τα ρομπότ και να μην αισθανθείτε ότι είστε σε ένα στριπτιζάδικο» συνέχισε.

Τελικά, και οι 80 πελάτες που εμφανίστηκαν ήταν άντρες. Οι περισσότεροι ήταν στην πόλη για το Consumer Electronic Show, είχαν αποφασίσει να επισκεφθούν τα κανονικά στριπτιζάδικα και «σκόνταψαν» πάνω στο στριπτίζ των ρομπότ.

Πριν ξεκινήσει το πάρτι, κορίτσια με ρούχα από λαστέξ που παρέπεμπαν σε ρομπότ, περιφέρονταν στα τραπέζια προσφέροντας ποτά για να «ζεσταθεί» το κοινό. «Δεν υπάρχουν άλλα στριπτιζάδικα που προσφέρουν αυτό» είπε ένα κορίτσι με απαστράπτον μεϊκάπ. «Φέρνουμε όλη αυτή την τεχνολογία, νομίζω ότι είναι πολύ cool».

Τα μεγάφωνα άρχισαν να «πλημμυρίζουν» την αίθουσα με το μουσικό θέμα του «Πολέμου των Άστρων» και έγιναν τα αποκαλυπτήρια των δύο ρομπότ-στριπτιζέζ. Οι μηχανές άρχισαν να χαϊδεύουν με το «σώμα» τους, τούς μεταλλικούς στύλους, οι πελάτες άρχισαν να ραίνουν με δολάρια τα, με ψηλοτάκουνα παπούτσια, μηχανικά πόδια τους.

Για μία ολόκληρη ώρα, τα ρομπότ κουνιόντουσαν, το κοινό ήταν αμήχανο, στο τέλος ανέλαβαν δράση κανονικές στριπτιζέζ.

Οι πελάτες ήταν απογοητευμένοι. Κυρίως από την κίνηση των μηχανικών στριπτιζέζ.

«Νομίζω ότι τα ρομπότ κινούνται αδέξια, κανείς δεν κινείται έτσι στην πραγματικότητα» είπε ο Κάιντεν, που βρέθηκε στο Λας Βέγκας για το Consumer Electronic Show. «Πρέπει να πάρουν μαθήματα χορού στον μεταλλικό στύλο» πρόσθεσε με νόημα.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024