Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To μενού του πρίγκιπα Τζόρτζ

To μενού του πρίγκιπα Τζόρτζ

Θέλετε να μάθετε τι τρώει ένας βασιλιάς ή έστω ένας μελλοντικός βασιλιάς. Μήπως θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας σαν βασιλιάδες. Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου Thomas's Battersea, όπου πηγαίνει ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ για να διαβάσετε ένα δείγμα από το μενού που τρώει αυτός.

Θέλετε να μάθετε τι τρώει ένας βασιλιάς ή έστω ένας μελλοντικός βασιλιάς. Μήπως θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας σαν βασιλιάδες. Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου Thomas’s Battersea, όπου πηγαίνει ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ για να διαβάσετε ένα δείγμα από το μενού που τρώει αυτός.

Το μενού μπορεί να περιλαμβάνει φρεσκομαγειρεμένο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, με μανιτάρια και πατάτες σοτέ, ένα μικρό καλαμπόκι και πατάτες φούρνου.

Ή μπορεί να επιλέξετε κάτι ιταλικό όπως φρεσκομαγειρεμένα μοσχαρίσια κεφτεδάκια σε ιταλική σάλτσα με βιολογικό τυρί και φρέσκα λαχανικά στον ατμό και ζυμαρικά ολικής αλέσεως.

Ή ακόμα μπορεί να διαλέξετε το μενού με το αρνί που περιλαμβάνει φρεσκομαγειρεμένο αρνί με αρωματικά φυτά και βερίκοκα, μαζί με σαλάτα από καρότα, αγγουράκι και κριθαράκι.

Και για επιδόρπιο οι επιλογές είναι μους ή παγωμένες φράουλες με μους βανίλια και φρέσκα φρούτα ή φρέσκους χυμούς από βιολογικά φρούτα ή ποικιλία φρούτων.

Το σχολείο έχει ένα κυκλικό μενού τριών εβδομάδων.

in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024