Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπερπολυτελές αρχοντικό του 1902 το πιο ακριβό ακίνητο στη Νέα Υόρκη

Υπερπολυτελές αρχοντικό του 1902 το πιο ακριβό ακίνητο στη Νέα Υόρκη

Είναι η διεύθυνση, η οποία αξίζει σχεδόν 80 εκατομμύρια δολάρια: 8 East 62 Street, Upper East Side, Νέα Υόρκη. Μόλις 80 μέτρα απόσταση από το Σέντραλ Παρκ, σε έναν παράδρομο κοντά στο Tiffany, το Saks και το Bloomingdale's βρίσκεται ένα υπερπολυτελές αρχοντικό. Χτίστηκε το 1902, έχει έξι επίπεδα, εκτείνεται σε 4.500 τετραγωνικά μέτρα και είναι μία από τις πιο ακριβές κατοικίες στην αγορά ακινήτων της Νέας Υόρκης.

Είναι η διεύθυνση, η οποία αξίζει σχεδόν 80 εκατομμύρια δολάρια: 8 East 62 Street, Upper East Side, Νέα Υόρκη. Μόλις 80 μέτρα απόσταση από το Σέντραλ Παρκ, σε έναν παράδρομο κοντά στο Tiffany, το Saks και το Bloomingdale’s βρίσκεται ένα υπερπολυτελές αρχοντικό.

Χτίστηκε το 1902, έχει έξι επίπεδα, εκτείνεται σε 4.500 τετραγωνικά μέτρα και είναι μία από τις πιο ακριβές κατοικίες στην αγορά ακινήτων της Νέας Υόρκης.

Το αρχοντικό πωλείται από τον Κιθ Ρουμπινστάιν επενδυτή ακινήτων, ο οποίος απέκτησε το οίκημα το 2007. Τα επόμενα χρόνια ανακαινίσθηκε από τον αρχιτέκτονα William T. Georgis τόσο εντυπωσιακά που το περιοδικό «Architectural Digest» έκανε αφιέρωμα σε αυτό πριν από δύο χρόνια.

Έχει έξι ορόφους, έξι υπνοδωμάτια, έναν ξενώνα φιλοξενουμένων και μία γκαρνταρόμπα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα με πισίνα, διάφορα σαλόνια με ακουστική για κονσέρτα και αίθουσα μπιλιάρδου, οι τοίχοι της οποίας είναι καλυμμένοι με μπορντό κόκκινο δέρμα του Hermes. Ένας ανελκυστήρας συνδέει τους ορόφους.

Η ταράτσα είναι 750 τετραγωνικά μέτρα με θέα το Σέντραλ Παρκ, και έχει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με BBQ grill, fountains and Zen κήπο.

Το κτίριο, άρθρο για το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Die Welt» παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Douglas Elliman. Πωλείται από το 2016. Αρχικά η τιμή του ήταν 84,5 εκατ. δολάρια. Είναι σχεδόν ευκαιρία καθώς τα τελευταία χρόνια, ένα αντίστοιχο τριώροφο διαμέρισμα έχει πωληθεί για 125 εκατ. δολάρια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024