Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι κρύβει στην τσάντα της η βασίλισσα Ελισάβετ

Τι κρύβει στην τσάντα της η βασίλισσα Ελισάβετ

Μπορεί να είναι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο οι επιλογές που κάνει στα πράγματα που κουβαλά στην τσάντα της δείχνουν ότι δεν διαφέρει πολύ από τους... κοινούς θνητούς.

Μπορεί να είναι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο οι επιλογές που κάνει στα πράγματα που κουβαλά στην τσάντα της δείχνουν ότι δεν διαφέρει πολύ από τους… κοινούς θνητούς.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δεν θα βγει πότε από το παλάτι, αν η τσάντα που θα κρατά (μία από τις εκατοντάδες που έχει στη συλλογή της) δεν διαθέτει κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, η μακροβιότερη βασίλισσα στην Ιστορία έχει πάντα μαζί της το κραγιόν της και ένα καθρεπτάκι προκειμένου να μπορεί να φρεσκαριστεί. Επίσης, πάντοτε στην τσάντα της θα βρίσκεται ένα χαρτονόμισμα των 5 λιρών, το οποίο θα είναι διπλωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται μόνο η απεικόνισή της σε αυτό.

Ακόμα, η τσάντα της βασίλισσας Ελισάβετ θα πρέπει να χωράει τα γυαλιά οράσεως και ένα υφασμάτινο μαντήλι, καθώς και την πένα της μήπως κριθεί αναγκαίο να υπογράψει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο εσωτερικό της βασιλικής τσάντας θα βρει κανείς και ένα φορητό γάντζο, ώστε να μπορεί να την κρεμάει χωρίς να ακουμπά στο πάτωμα, ενώ τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να έχει μαζί της και ένα κινητό τηλέφωνο για να μιλάει με τα εγγόνια της.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και ο τρόπος που κρατά η βασίλισσα την τσάντα έχει τη σημασία του.

Όταν η βασίλισσα περνά την τσάντα από το ένα χέρι στο άλλο είναι για να δώσει το μήνυμα ότι ολοκληρώνεται η συζήτηση που έχει με κάποιο πρόσωπο. όταν τη βάζει πάνω στο τραπέζι -σε κάποιο επίσημο γεγονός- είναι για να ενημερώσει τους υπεύθυνους της προσωπικής της ασφάλειας ότι είναι έτοιμη προς αναχώρηση, ενώαν η βασίλισσα ακουμπήσει κάτω την τσάντα τότε θέλει να αλλάξει άμεσα το θέμα της συζήτησης.

in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024