Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα [Βίντεο]

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα [Βίντεο]

Τι συμβαίνει όταν νεαρός πρίγκιπας αποφασίζει να πάρει συνέντευξη από πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ; Η συζήτηση είναι, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρουσα. Στα μέσα ενημέρωσης πρωταγωνιστούν, τις τελευταίες ημέρες, οι ερωτήσεις που έθεσε δημοσίως ο πρίγκιπας Χάρι στον πρώην αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα. Αρκετοί θα ήθελαν να καταγράψουν από κοντά τις αντιδράσεις των δύο, που δεν αποτέλεσαν έκπληξη σε αντίθεση με το περιεχόμενο της συζήτησης που κάθε άλλο παρά ανιαρό ήταν.

Τι συμβαίνει όταν νεαρός πρίγκιπας αποφασίζει να πάρει συνέντευξη από πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ; Η συζήτηση είναι, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρουσα. Στα μέσα ενημέρωσης πρωταγωνιστούν, τις τελευταίες ημέρες, οι ερωτήσεις που έθεσε δημοσίως ο πρίγκιπας Χάρι στον πρώην αμερικανό προέδρο, Μπαράκ Ομπάμα. Αρκετοί θα ήθελαν να καταγράψουν από κοντά τις αντιδράσεις των δύο, που δεν αποτέλεσαν έκπληξη σε αντίθεση με το περιεχόμενο της συζήτησης που κάθε άλλο παρά ανιαρό ήταν.

Ο συνεντευξιαζόμενος Ομπάμα, με το γνωστό φιλικό και προσιτό ύφος, διαμόρφωσε ένα ζεστό κλίμα που βοήθησε τον νεαρό πρίγκιπα να αποβάλει, σε ένα βαθμό, το άγχος που είχε.

Κάποια στιγμή που η αγωνία ήταν εμφανής στη συμπεριφορά του Χάρι, ο Ομπάμα αποφάσισε να αναλάβει: «Μήπως θα ήθελες να σου πάρω εγώ συνέντευξη;», ρώτησε τον πρίγκιπα με χιουμοριστική διάθεση. Το ενδιαφέρον εντάθηκε τότε, όμως οι ρόλοι δεν αντιστράφηκαν.

Φιλικές σχέσεις διατηρεί ο Χάρι με τον Ομπάμα, από την περίοδο της προεδρίας του τελευταίου.
Στη συνέντευξη, ο πρίγκιπας τον ρώτησε σχετικά τις αναμνήσεις του από την ημέρα που αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο.

Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος κλήθηκε να σχολιάσει το έργο του στον οργανισμό που δημιούργησε με την επωνυμία Obama Foundation και να μιλήσει για τα μελλοντικά σχέδιά του. Το τελευταίο μέρος της συζήτησης παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού οι δράσεις πρώην πρόεδρων ποτέ δεν μένουν στην αφάνεια.

Στη συνέντευξη τονίστηκαν, ακόμη, τα κοινά ενδιαφέροντα ανάμεσα στους δύο που δεν είναι λίγα εάν σκεφτεί κανείς ότι ο πρίγκιπας Χάρι και ο Ομπάμα έχουν αλληλοϋποστηριχτεί σε σειρά πρωτοβουλιών.

Ο Ομπάμα στηρίζει τους Invictus Games, τους αγώνες όπου συμμετέχουν βετεράνοι που έχουν τραυματιστεί στο καθήκον και τους οποίους εμπνεύστηκε ο Χάρι, ενώ ο τελευταίος παραβρέθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στα εγκαίνια του Obama Foundation στο Σικάγο.

Χιουμοριστικές στιχομυθίες ξεχώρισαν στη συνέντευξη: «Πρέπει να μιλάω πιο γρήγορα, γιατί είμαι αργός ομιλητής», είπε στο ξεκίνημα της συζήτησης ο Ομπάμα. «Όχι, καθόλου. Είστε μια χαρά», απάντησε ο νεαρός πρίγκιπας.

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Τορόντο στο περιθώριο των Invictus Games και θα μεταδοθεί από το 4ο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου του BBC στις 27 Δεκεμβρίου.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024