Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν είμαστε μόνοι» λέει υπεύθυνος για την αναζήτηση UFO [Βίντεο]

«Δεν είμαστε μόνοι» λέει υπεύθυνος για την αναζήτηση UFO [Βίντεο]

«Ενδεχομένως δεν είμαστε μόνοι». Με αυτή τη φράση απάντησε ο Λουίς Ελιζόντο, πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου και υπεύθυνος του προγράμματος για την αναζήτηση UFO, σε ερώτηση  κατά την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό CNN.

«Ενδεχομένως δεν είμαστε μόνοι». Με αυτή τη φράση απάντησε ο Λουίς Ελιζόντο, πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου και υπεύθυνος του προγράμματος για την αναζήτηση UFO, σε ερώτηση κατά την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό CNN.

«Η προσωπική μου πεποίθηση είναι πως υπάρχουν πολύ πειστικά στοιχεία ότι ενδεχομένως δεν είμαστε μόνοι», είπε αρχικά ο Ελιζόντο και συνέχισε: «Σας λέω χωρίς αμφιβολία μέσω παρατήρησης -εφαρμόστηκαν επιστημονικές μεθοδολογίες για την εξέταση αυτού του φαινομένου- ότι αυτά τα αεροσκάφη επιδεικνύουν χαρακτηριστικά που δεν περιλαμβάνονται στο οπλοστάσιο των ΗΠΑ, ούτε σε ξένα οπλοστάσια από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε».

Ο Ελιζόντο ήταν στέλεχος των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών και ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα το AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program) από το 2007 ως το 2012 όταν και το πρόγραμμα τερματίστηκε.

Στη συνέχεια αφού κατέστησε σαφές πως αυτές δεν είναι οι επίσημες θέσεις της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, άφησε να εννοηθεί πως έχουν βρεθεί στοιχεία που δείχνουν ότι ΑΤΙΑ έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας: «Βρήκαμε πολλά. Ασυνήθιστα αεροσκάφη που έδειχναν να αψηφούν τους νόμους της αεροδυναμικής», είπε.

Από το πρόγραμμα AATIP υπάρχουν έγγραφα που περιγράφουν αεροσκάφη, τα οποία φαίνονται να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να μπορεί να διαπιστωθεί κάποιο σύστημα ώθησης.

in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024