Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Φρόσω Στυλιανού μιλάει στο in.gr για «Άλλες μέρες»

H Φρόσω Στυλιανού μιλάει στο in.gr για «Άλλες μέρες»

...

H Φρόσω Στυλιανού, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου μας μιλάει για το δίσκο της, τις επαγγελματικές συνεργασίες και τα τραγούδια που αγαπάει.

Τι θα περιλαμβάνει το live στο Σταυρό;
To live στον Σταυρό θα περιλαμβάνει πολλά αγαπημένα τραγούδια απο το παρελθόν, δοσμένα με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνομαι εγώ σήμερα, σαν τραγουδίστρια και σαν μουσικός, και φυσικά τα δικά μου καινούρια τραγούδια απο το album μου “Άλλες μέρες”, πάνω στα οποία έχω χτίσει την παράσταση.

Πόσο συνδεδεμένη είσαι με αυτό το χώρο;
Ο Σταυρός ήταν το πρώτο μου σπίτι όταν ήρθα πριν δέκα χρόνια στην Αθήνα. Εργάστηκα στο club ως τραγουδίστρια στην house band για περισσότερο απο τρία χρόνια, αλλά και όταν αυτός ο κύκλος έκλεισε, τραγούδησα αρκετές φορές και την Κεντρική σκηνή, μέσα απο συνεργασίες με καλλιτέχνες. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η σύνδεση με τον χώρο και τους ανθρώπους του είναι βαθιά έως και “οικογενειακή” θα έλεγα. Γι’ αυτό και επέλεξα το club του Σταυρού και για την παρουσίαση του δίσκου μου τον περασμένο Απρίλη, και για την μία αυτή εμφάνιση την Κυριακή. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι αυτό που αγαπάς εκεί που νιώθεις οτι έχεις αγαπηθεί.

Εκτός από τα δικά σου τι άλλα κομμάτια αγαπάς να τραγουδάς;
Αγαπώ να τραγουδώ Χατζιδάκι, Σαββόπουλο, αγαπώ να τραγουδώ Κραουνάκη, Ρασούλη, Lara Fabian και Queen, αγαπώ να τραγουδώ τους ποιητές μας αλλά και οποιοδήποτε τραγούδι αισθανθώ ότι έχει υπόβαθρο, αισθητική και γεννήθηκε μέσα απο έμπνευση.

Πως θα χαρακτήριζες τη μουσική σου;
Ρομαντικά αισιόδοξη.

Τι είναι για εσένα οι «Άλλες μέρες»:
Οι άλλες μέρες είναι οι καλύτερες μέρες. Οι ομορφότερες μέρες, όπου οι άνθρωποι δεν θα είναι βαθιά μόνοι μέσα μέσα στο χάος της εποχής. Είναι αυτές όπου θα προλαβαίνουμε να αφομιώσουμε την ζωή μας την στιγμή που συμβαίνει, και θα την χαιρόμαστε κιόλας. Μαζί με τους άλλους. Οχι μόνοι μας, πίσω απο οθόνες και φωτογραφίες.

Τι μουσική ταιριάζει στην Αθήνα;
Στην Αθήνα ταίριαζε και θα ταιριάζει πάντα η μουσική του Χατζιδάκι. Η Αθήνα έχει βέβαια πολλά πρόσωπα, και κάποια απ΄αυτά είναι πολύ σκληρά για τον λυρισμό του Χατζιδάκι, αλλά πραγματικά δεν θα μπορούσα κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της πόλης να σκεφτώ καλύτερο soundtrack.

Δουλεύεις χρόνια με καταξιωμένους καλλιτέχνες, με ποιον από όλους είσαι πιο κοντά, είτε λόγω χαρακτήρα, είτε λόγω μουσικών επιλογών;
Νομίζω πως πιο κοντά είμαι με τον Β.Παπακωνσταντίνου και γιατί είναι πιο πρόσφατη η συνεργασία μας -είμαστε στην Ακτή Πειραιώς με Λ.Μαχαιριτσα, Γ. Ζουγανέλη και Δ. Σταρόβα- αλλά και λόγω χαρακτήρα. Είναι ενας πολύ δοτικός άνθρωπος, έχει αγάπη και σεβασμό για τους γύρω του.

Νατάσα Μαστοράκου

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024