Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία πράγματα που δεν ξέρατε για τον «Πόλεμο των Άστρων»

Τρία πράγματα που δεν ξέρατε για τον «Πόλεμο των Άστρων»

Η όγδοη ταινία της εμβληματικής σειράς «Ο Πόλεμος των Άστρων» προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα και αποτελεί ένα γεγονός, υπάρχουν όμως τρία πράγματα που δεν γνωρίζετε.

Η όγδοη ταινία της εμβληματικής σειράς «Ο Πόλεμος των Άστρων» προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα και αποτελεί ένα γεγονός, υπάρχουν όμως τρία πράγματα που δεν γνωρίζετε.
1. Υπάρχουν υπαινιγμοί σε ΟΛΑ τα επεισόδια. Όπως, για παράδειγμα, του αριθμού 1138, ο οποίος εμφανίζεται τουλάχιστον μία φορά σε κάθε ταινία. Δεν πρόκειται για κάτι προληπτικό, αλλά για μία αναφορά στην πρώτη ταινία του Τζωρτζ Λούκας με τίτλοTHX1138. Επίσης, σε κάθε ταινία ένας χαρακτήρας λέει τουλάχιστον μία φορά αυτή την πρόταση: «Έχω έναν κακό προαίσθημα γι’ αυτό» («Ihaveabadfeelingaboutthis»)
2. Ένας από τους ήρωες του έπους: Ο Χαν Σόλο, τον οποίο υποδύεται ο Χάρισον Φορντ. Αρχικά, ο ρόλος αυτός προτάθηκε σε όλες τις προσωπικότητες του Χόλιγουντ: Μπαρτ Ρέινολντς, Τζακ Νίκολσον, αλλά και Αλ Πάτσινο και τον Σιλβέστερ Σταλόουν, οι οποίοι πέρασαν από ακρόαση, αλλά ο Τζωρτζ Λούκας δεν πείστηκε. Ο Χάρισον Φορντ συμμετείχε στην προηγούμενη ταινία του Λούκας με τίτλο «Νεανικά συνθήματα» (AmericanGraffiti), έκτοτε όμως δεν είχε βρει κανέναν ρόλο. Είχε, λοιπόν, επιστρέψει στο επάγγελμα του ξυλουργού-επιπλοποιού. Την ημέρα, λοιπόν, των ακροάσεων, ο Χάρισον έκανε κάποια μερεμέτια στο σπίτι του Τζωρτζ Λούκας. Ο σκηνοθέτης χρειαζόταν κάποιον για να διαβάζει τους ρόλους με τους ηθοποιούς που έκαναν δοκιμαστικό και, έτσι, είπε στον Χάρισον Φορντ να αφήσει το σφυρί του για να το κάνει και τελικά του έδωσε τον ρόλο αφού τον άκουσε.
3. Η κραυγή τουChewbaccaείναι μία μείξη κραυγών ζώων. Υπάρχει λίγο από: αρκούδα, λιοντάρι, ασβό και θαλάσσιο ίππο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ήχο του φωτόσπαθου που είναι αποτέλεσμα συνδυασμού του βόμβου ενός παλιού προβολέα ταινιών, του θορύβου της παρεμβολής μεταξύ ενός ελαττωματικού μικροφώνου και του ηχείου μιας τηλεόρασης και του ήχου μιας ηλεκτρικής σκούπας…!

in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024