Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι απειλούν το «θρόνο» του Άδωνι στους τηλεκαβγάδες

Ποιοι απειλούν το «θρόνο» του Άδωνι στους τηλεκαβγάδες

Ήταν ένας καβγάς που έγινε viral. O μπαρουτοκαπνισμένος Άδωνις Γεωργιάδης παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον ανερχόμενο αστέρα των τηλεοπτικών πάνελ Συριζαίο βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα. Αν έχει μια αξία το σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας είναι πως επιβεβαίωσε πως ο Γεωργιάδης έχει δημιουργήσει σχολή.

Ήταν ένας καβγάς που έγινε viral. O μπαρουτοκαπνισμένος Άδωνις Γεωργιάδης παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον ανερχόμενο αστέρα των τηλεοπτικών πάνελ Συριζαίο βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα. Αν έχει μια αξία το σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας είναι πως επιβεβαίωσε πως ο Γεωργιάδης έχει δημιουργήσει σχολή.

Με άλλα λόγια, οι τρόφιμοι των τηλεπαραθύρων αυξάνονται και πληθύνονται. Εκτός, λοιπόν, από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ – που από καλτ φιγούρα των τηλεκαβγάδων εξελίχθηκε σε σημαίνον στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης – υπάρχουν κι άλλοι που διεκδικούν επάξια – με όπλο τους ενίοτε τις φωνητικές τους χορδές – μια θέση στη λίστα των πιο χοτ καλεσμένων κάθε κλείστρας πρωινής εκπομπής που σέβεται τον εαυτό της. Και αποβλέπουν έτσι στην πολιτική τους ανέλιξη.

Πέτρος Κωνσταντινέας

Πήγε στο πάνελ με τον Άδωνι έτοιμος. Ανάμεσα στα χαρτιά του είχε μια φωτογραφία του αντιπροέδρου της ΝΔ με την σύζυγο του για να την κουνήσει μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, αν εκείνος του έλεγε πως διασκέδαζε στην Πάολα ενώ στη Μάνδρα είχαμε νεκρούς. Κι όχι μόνο την έδειξε αλλά εμπλούτισε το σόου και με ατάκες τύπου «ήσουν λιάρδα». Το ύφος θύμιζε πρώιμο Γεωργιάδη αλλά η πρακτική ήταν μάλλον καμμενικών προτύπων. Όσο για την εμπλοκή της συζύγου του πολιτικού αντιπάλου σε μια αντιπαράθεση; Αυτό ήταν βέρος συριζαϊκός τρόπος.

Ελένη Αυλωνίτου

Η καριέρα της ξεκίνησε ως μόνιμη πανελίστρια της Δίκης του Σκάι. Μετά εξελέγη και βουλευτής. Τώρα πια – για την ακρίβεια από το 2015 κι έπειτα – κάνει όσο πιο πολλές εμφανίσεις μπορεί. Διακόπτει όσο πιο συχνά μπορεί τους συνομιλητές της και φυσικά καβγαδίζει. Αν δε έχει και τον Πορτοσάλτε απέναντι της τόσο το καλύτερο.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Εντάξει, αποφεύγει τη μπρούτα προσέγγιση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η γαλάζια βουλευτής δεν σηκώνει το γάντι. Και δεν το πετά. Πιο πρόσφατο κρούσμα; Πήρε μαζί της σε πάνελ το πόθεν έσχες του Τσίπρα – όχι αυτό που δόθηκε στη δημοσιότητα προχθές – για να επισημάνει ότι επειδή δεν είναι παντρεμένος με τη σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα δεν έχει περιλάβει τα περιουσιακά της στοιχεία και τα εισοδήματα της στη δήλωση του. Το παρουσίασε ως νόμιμο αλλά όχι ηθικό. Ήταν η απάντηση της στην συριζαϊκή επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη. Τι κι αν ήταν εξίσου άκομψη;

Εύη Καρακώστα

«Όσον αφορά αυτά που είπε ο κύριος Άδωνις, φαίνεται καταρχήν ότι κάνει παρέα με πλούσιους ανθρώπους κι όχι με τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα, που είναι η γειτονιά μου και που είναι άλλης κατηγορίας άνθρωποι και σίγουρα οι φόροι τους τους έχουν έρθει λίγο, λίγο χαμηλότερα». Κάπως έτσι η Συριζαία της Β’ Πειραιώς, Εύη Καρακώστα, ξεκίνησε έναν καβγά με τον Γεωργιάδη. Εκείνος της απάντησε πως είναι «ζάπλουτη». Εκείνη ανταπάντησε με ειρωνείες και το ανάλογο χαμόγελο. Και μετά πατούσαν ο ένας πάνω στη φωνή της άλλης. Τελικά, ο Γιώργος Αυτιά διέκοψε πηγαίνοντας σε διάλειμμα για διαφημίσεις. Αυτή είναι η πιο δυνατή της περφόρμανς μέχρι σήμερα, άλλα σίγουρα μπορεί να χαρίσει κι άλλες στους τηλεθεατές.

Καρολίνα Παπακώστα

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024