Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Google τιμά τα 50 χρόνια προγραμματισμού για παιδιά

Η Google τιμά τα 50 χρόνια προγραμματισμού για παιδιά

Ένα παιχνίδι με απλό προγραμματισμό και συλλογή... καρότων από λαγούς και κουνέλια διάλεξε η google για να τιμήσει τα 50 χρόνια των γλωσσών προγραμματισμού για παιδιά, με το σημερινό google doodle.

Ένα παιχνίδι με απλό προγραμματισμό και συλλογή… καρότων από λαγούς και κουνέλια διάλεξε η google για να τιμήσει τα 50 χρόνια των γλωσσών προγραμματισμού για παιδιά, με το σημερινό google doodle.

Ένα παιδί που μαθαίνει προγραμματισμό εφοδιάζεται με ικανότητες που θα του είναι χρήσιμες στο μέλλον, ανεξάρτητα από το επάγγελμα που θα διαλέξει να ακολουθήσει.

Το ερώτημα για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς είναι αν αξίζει τον κόπο να καθοδηγήσουμε τα παιδιά μας σε αυτή την δραστηριότητα. Αν αξίζει ο μικρός μαθητής να κάνει κάτι άλλο στον υπολογιστή από το να παίζει ατέλειωτες ώρες από το να δημιουργεί εικονικές πραγματικότητες στο facebook, να χαζεύει άσκοπα στο διαδίκτυο, ή να βυθίζεται επικίνδυνα σε ηλεκτρονικά παιχνίδια – πλατφόρμες.

Αν αξίζει να προσεγγίσουμε τη σχέση παιδιού – υπολογιστή από μια θετική και δημιουργική σκοπιά, και όχι από ατελέσφορες απαγορεύσεις ή από αλόγιστες παραχωρήσεις.

in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024