Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τίγρη το έσκασε από τσίρκο και έκανε άνω κάτω το Παρίσι

Τίγρη το έσκασε από τσίρκο και έκανε άνω κάτω το Παρίσι

Αναστάτωση προκάλεσε στο Παρίσι μια... τίγρη, καθώς κυκλοφορούσε ελεύθερη στο 15ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και εξαιτίας της διακόπηκαν προσωρινά και τα δρομολόγια του τραμ.

Αναστάτωση προκάλεσε στο Παρίσι μια… τίγρη, καθώς κυκλοφορούσε ελεύθερη στο 15ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και εξαιτίας της διακόπηκαν προσωρινά και τα δρομολόγια του τραμ.

Το αιλουροειδές κατάφερε να δραπετεύσει από ένα τσίρκο, στο νοτιοδυτικό Παρίσι. Οι υπάλληλοι του τσίρκου δεν κατάφεραν να την πιάσουν και τελικά αναγκάστηκαν να την σκοτώσουν, όπως ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την πυροσβεστική, γύρω στις 6 το απόγευμα, καθώς είδαν την τίγρη να περιφέρεται στους δρόμους. Για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος, ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για την εξουδετέρωση του ζώου, διακόπηκαν για μισή ώρα τα δρομολόγια του τραμ στη γραμμή T3a.

Η αστυνομία του Παρισιού κάλεσε αμέσως μετά τους χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην σπέρνουν τον πανικό.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024