Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατελείωτες ουρές για το iPhone X από το Σίδνεϊ μέχρι τη Σαγκάη [Βίντεο]

Ατελείωτες ουρές για το iPhone X από το Σίδνεϊ μέχρι τη Σαγκάη [Βίντεο]

Φρενίτιδα στο καταναλωτικό κοινό έχει προκαλέσει το iPhone X, με τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα καταστήματα της Αpple στην Ασία να μοιάζουν ατελείωτες. Στην Αυστραλία 400 άνθρωποι έσπευσαν να αγοράσουν το δέκατο μοντέλο της Apple δίνοντας 1.579 δολάρια. Διατίθεται σε πιο «φθηνό» μοντέλο των 999 δολαρίων. Στην Ελλάδα, η τιμή του iPhone X θα κυμανθεί από 1.200 έως 1.300 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.

Φρενίτιδα στο καταναλωτικό κοινό έχει προκαλέσει το iPhone X, με τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα καταστήματα της Αpple στην Ασία να μοιάζουν ατελείωτες. Στην Αυστραλία 400 άνθρωποι έσπευσαν να αγοράσουν το δέκατο μοντέλο της Apple δίνοντας 1.579 δολάρια.

To νέο iPhone είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τιμ Κουκ αποτελεί το «μεγαλύτερο τεχνολογικό άλμα» από την κυκλοφορία του iPhone.

Ειδικότερα, το «iPhone X”» νέας γενιάς της Apple,που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα, είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη, ενώ για πρώτη φορά θα χρησιμοποιείται λογισμικό αναγνώρισης προσώπου.



Ο πρώτος που έπιασε το νέο iPhone στα χέρια του ήταν ο 18χρονος Μπισόι Μπίμαν που προκειμένου να μην το χάσει είχε κατασκηνώσει έξω από το κατάστημα στο Σίδνεϊ για μια εβδομάδα, όπως εξομολογήθηκε στο Reuters.

Όσοι καταφέρνουν να αγοράσουν σήμερα το έξυπνο κινητό, ενδέχεται να έχουν χτυπήσει «φλέβα χρυσού» αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα μιας και ήδη ορισμένες συσκευές δημοπρατούνται στο eBay ακόμη και για 18.000 δολάρια ΗΠΑ.

Στο κατάστημα-κόσμημα της Apple Palo Alto στην Καλιφόρνια, ένα ενθουσιώδες πλήθος κόσμου ζητωκράυγασε από ενθουσιασμό μόλις ο CEO της εταιρείας-κολοσσού Τιμ Κουκ άνοιξε τις πόρτες για να υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες.

Βροχή οι παραγγελίες παρά τη τσουχτερή τιμή

Το iPhone X φτανει δέκα χρόνια μετά το πρώτο iPhone. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η έκδοση με τη μικρότερη χωρητικότητα θα κοστίζει 999 δολάρια. Στην Ελλάδα, η τιμή του iPhone X θα κυμανθεί από 1.200 έως 1.300 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.

Πρόκειται για το πιο ακριβό κινητό τηλέφωνο που έχει διατεθεί μέχρι στιγμής στην αγορά.

Ωστόσο, αυτό δεν πτοεί τους καταναλωτές που το μόνο για το οποίο ανησυχούν είναι για το χρόνο παράδοσης του νέου μοντέλου που φρόντισαν να προπαραγγείλουν εγκαίρως. Όμως, στην ιστοσελίδα της Apple αναφέρεται ότι θα υπάρξει καθυστέρηση έως και έξι εβδομάδες όσον αφορά την αποστολή του νέου μοντέλου στους αγοραστές.

Το ύψος κεφαλαιοποίησης της Apple έφθασε στα 862 δισ. δολάρια. Σύμφωνα με το Reuters, από τον Ιανουάριο του 2007 που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone, η μετοχή της εταιρείας έχει αυξηθεί κατά 1.300%.

in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024