Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζει στους «Avengers» ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Συνεχίζει στους «Avengers» ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε επίσημα την επιστροφή του στην κινηματογραφική σειρά «The Avengers», η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ της Marvel.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε επίσημα την επιστροφή του στην κινηματογραφική σειρά «The Avengers» («Οι Εκδικητές») βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ της Marvel.

Ο ηθοποιός που υποδύεται το Iron Man εμφανίζεται και στο τρίτο μέρος της σειράς, στην ταινία «Avengers: Infinity War», που θα προβληθεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2018.
Ενώ όμως η επιστροφή του στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς που έχει προγραμματιστεί για το 2019 ήταν αμφίβολη, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρώτη φορά ότι θα συμμετάσχει.

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της δικής του καρέκλας από το κινηματογραφικό πλατό που γράφει Τόνι Σταρκ μαζί με εκείνες των άλλων υπερηρώων, Ant Man -Σκοτ Λανγκ (Πολ Ραντ), Black Widow – Νατάσα Ρομανόφ (Σκάρλετ Γιόχανσον) και Captain America-Στιβ Ρότζερς (Κρις Έβανς).

Την ταινία, η οποία στη Βρετανία θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019 και στις ΗΠΑ, ένα μήνα αργότερα, τον Μάιο του 2019 θα σκηνοθετήσουν οι αδελφοί Τζο και Άντονι Ρούσο.

New flick, new short chair. #lumbarsupport #marvel #bts

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on Oct 27, 2017 at 1:15pm PDT

in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024