Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαγωνισμός #LookBackAtNikon στο Instagram για τα 100 χρόνια Nikon

Διαγωνισμός #LookBackAtNikon στο Instagram για τα 100 χρόνια Nikon

Η Nikon θα αναρτήσει ιδιαίτερο και αποκλειστικό περιεχόμενο online για τον εορτασμό των 100 της χρόνων στις 25 Ιουλίου 2017. Στη διεύθυνση http://www.nikon.gr/el_GR/i-am-100-years-of-inspiration/ θα δημοσιεύονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κλασικές εικόνες, ιστορίες και συμβουλές από φωτογράφους από ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, φωτογράφοι θα διαγωνιστούν για την καλύτερη selfie με τη Nikon τους.

Η Nikon θα αναρτήσει ιδιαίτερο και αποκλειστικό περιεχόμενο online για τον εορτασμό των 100 της χρόνων στις 25 Ιουλίου 2017. Στη διεύθυνση http://www.nikon.gr/el_GR/i-am-100-years-of-inspiration/ θα δημοσιεύονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κλασικές εικόνες, ιστορίες και συμβουλές από φωτογράφους από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι βοήθησαν να εκφραστεί ένας αιώνας φαντασίας και συνεισέφεραν στην πλούσια ιστορία της εταιρείας. Θα προσφέρει επίσης μια εικονική περιήγηση στα παρασκήνια του μουσείου Nikon στο Τόκιο.

Από τότε που ξεκίνησε ως Nippon Kogaku K.K. το 1917, η Nikon χάρισε στον κόσμο μοναδικά προϊόντα και εξειδίκευση που διεύρυνε τα όρια της οπτικής τεχνολογίας και της τεχνολογίας ακριβείας. Από την εις βάθος κατανόηση της φωτογραφίας έως τους διάσημους οπαδούς της Nikon, το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί για να συνεχίζει να εμπνέει τόσο τους φωτογράφους όσο και τους θαυμαστές της.

Η σειρά περιεχομένου θα κυκλοφορήσει σε πέντε βασικές κατηγορίες:

100 χρόνια ιστορίες

Στη διάρκεια των τελευταίων 100 χρόνων, η Nikon συνέβαλε αποφασιστικά στη μεταμόρφωση της απεικόνισης. Από ιστορικές στιγμές, κυκλοφορίες φωτογραφικών μηχανών και καινοτομίες σε προϊόντα έως την ατομική έμπνευση των επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων και φίλων της φωτογραφίας, η Nikon μοιράζεται μερικές από τις πιο σημαντικές, προσωπικές και όμορφες ιστορίες από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Εικονικό μουσείο Nikon

Για την ανάδειξη της κληρονομιάς της εταιρείας και του πώς ξεκίνησαν όλα, η Nikon δημιούργησε μια εικονική περιήγηση 360 μοιρών στο παγκοσμίως γνωστό μουσείο της Nikon στο Τόκιο. Μπαίνοντας στον κόσμο της Nikon, οι επισκέπτες αυτής της περιήγησης θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις τεχνολογίες, τα προϊόντα και τους σταθμούς στην ιστορία της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της συμβολής της στις βιοεπιστήμες, την ιατρική, ακόμα και στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Icons with Nikons

Οι φωτογραφικές μηχανές και φακοί Nikon χρησιμοποιούνται από ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Αυτή η συλλογή φωτογραφιών δείχνει διασημότητες από τον κόσμο της μουσικής, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του αθλητισμού που κρατούν μια μηχανή Nikon.

100 χρόνια υποστήριξης

Από το 1917, η Nikon στηρίζει τους επαγγελματίες του κλάδου της φωτογραφίας παρέχοντάς τους γνώσεις και συμβουλές για να υπερβούν τα όρια του δυνατού, ενώ παράλληλα βοηθά τους ερασιτέχνες και φίλους της φωτογραφίας να βρουν το δρόμο τους. Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, με τη συμβολή επιλεγμένων συνεργαζόμενων φωτογράφων από όλο τον κόσμο, η Nikon συγκέντρωσε τις πιο σημαντικές συμβουλές για την φωτογραφία από έναν αιώνα εμπειρίας.

#LookBackAtNikon – Εσείς και η Nikon σας

Η Nikon ξεκινάει επίσης έναν διαγωνισμό στο Instagram για τους φίλους και φανατικούς υποστηρικτές της σε όλη την Ευρώπη. Τα βραβεία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φωτογραφικές μηχανές Nikon. Ο διαγωνισμός προσκαλεί τους συμμετέχοντες να τραβήξουν μια φωτογραφία που δείχνει μια αντανάκλαση του εαυτού τους και της Nikon τους. Οι συμμετέχοντες που θα τραβήξουν την καλύτερη «selfie» μπροστά σε έναν καθρέφτη, γυαλί, λίμνη ή οποιαδήποτε αντίστοιχη επιφάνεια της επινόησής τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της Nikon D500 ή D7500.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2017. Για να πάρετε μέρος, μοιραστείτε τη φωτογραφία σας με τη φωτογραφική σας μηχανή Nikon στο Instagram με το hashtag #LookBackAtNikon

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε την @NikonEurope στο Instagram.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα 100ά γενέθλια της Nikon και για να δείτε το επετειακό περιεχόμενο, επισκεφθείτε τον επετειακό κόμβο.

tech.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024