Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Οι γιοι της Νταϊάνα μετανιώνουν: Η τελευταία συζήτηση ήταν τόσο βιαστική…

Οι βρετανοί πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια -εκτός από νύξεις προηγουμένως- για το τραύμα του θανάτου της μητέρας τους, και ομολόγησαν πως ένα από τα πράγματα που μετανιώνουν ήταν πόσο βιάζονταν να κλείσουν το τηλέφωνο στην (εν αγνοία όλων) τελευταία συνομιλία μαζί της. Οι γιοι μίλησαν σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Νταϊάνα με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατό της.

Οι βρετανοί πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια -εκτός από νύξεις προηγουμένως- για το τραύμα του θανάτου της μητέρας τους, και ομολόγησαν πως ένα από τα πράγματα που μετανιώνουν ήταν πόσο βιάζονταν να κλείσουν το τηλέφωνο στην (εν αγνοία όλων) τελευταία συνομιλία μαζί της.

Οι γιοι μίλησαν σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Νταϊάνα με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατό της στο Παρίσι: Το ντοκιμαντέρ, «Νταϊάνα, η μητέρα μας: Η ζωή και η πρακαταθήκη της», ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο της πριγκίπισας ενώ παρουσιάζει και πτυχές της οικογενειακής και προσωπικής της ζωής.

Το ντοκιμαντέρ, ωστόσο, φαίνεται ότι αφήνει στην άκρη τις πιο δύσκολες πλευρές της ιστορίας της Νταϊάνα, και κυρίως την εξωσυζυγική της σχέση. Οι δημιουργοί πάντως επιμένουν πως είχαν απόλυτη ελευθερία από τη βρετανική βασιλική οικογένεια και ότι σκοπός τους ήταν να φτιάξουν ένα διαφορετικό, πιο ανθρώπινο, ντοκιμαντέρ.

Σε τμήμα του ντοκιμαντέρ, οι Γουίλιαμ και Χάρι περιγράφουν την πικρία τους για την στάση που είχαν τότε, παιδιά ακόμη, στο τελευταίο τηλεφώνημα μαζί της.

«Ο Χάρι κι εγώ βιαζόμασταν πολύ να της το κλείσουμε, να της πούμε «τα λέμε μετά»… εάν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί, προφανώς δεν θα ήμουν τόσο μπλαζέ» λέει ο Γουίλιαμ.

Το ίδιο παράπονο εκφράζει και ο μικρότερος Χάρι: «Μας μιλούσε από το Παρίσι, δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι λέγαμε, αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι πως πιθανότατα θα μετανιώνω για όλη μου τη ζωή για το πόσο σύντομο ήταν εκείνο το τηλεφώνημα».

Οι δύο γιοι της Νταϊάνα διηγούνται στο ντοκιμαντέρ τις δυσκολίες τόσο του διαζυγίου όσο, στη συνέχεια, της αντιμετώπισης του θανάτου της.

Σε άλλα σημεία, θυμούνται τις γλυκές αναμνήσεις που έχουν από τη μητέρα τους: «Ήταν μία από τους πιο άτακτους γονείς» λέει ο Χάρι, ενώ αναφέρονται στο ιδιαίτερο χιούμορ της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024