Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Stackmasters, πιστοποιημένος συνεργάτης Amazon Web Services

Η Stackmasters, πιστοποιημένος συνεργάτης Amazon Web Services

Η Stackmasters ανακοίνωσε ότι εντάχτηκε στο δίκτυο συνεργατών της Amazon για να συνδράμει τις ελληνικές επιχειρήσεις να παρέχουν υπηρεσίες από το cloud, αξιοποιώντας τις Amazon Web Services.

Η Stackmasters ανακοίνωσε ότι αποτελεί πλέον επίσημο μέλος στο δίκτυο συνεργατών της Amazon για να συνδράμει τις ελληνικές επιχειρήσεις να παρέχουν υπηρεσίες από το cloud, αξιοποιώντας τις Amazon Web Services.

Η Stackmasters, ελληνικό startup στο χαρτοφυλάκιο εταιρειών της Starttech Ventures, είναι πλέον πιστοποιημένη ως AWS Consulting Partner. Η εταιρεία αναλαμβάνει να διαμορφώσει την κατάλληλη σύνθεση εργαλείων και πόρων στο cloud για κάθε επιχείρηση. Η υπηρεσία διαχείρισης cloud βοηθάει συνολικά από τον σχεδιασμό, την υλοποίηση ή ακόμα και την μεταφορά υπολογιστικών φορτίων στο cloud, προσαρμόζοντας κατάλληλα τους απαιτούμενους πόρους από το cloud στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

«Η πιστοποίηση ως AWS Consulting Partner είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς στην Stackmasters και θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, με το Managed AWS», δήλωσε ο Θανάσης Παραθυράς, CTO και συνιδρυτής της Stackmasters και πρόσθεσε «Το σχέδιό μας είναι να εμβαθύνουμε την ενσωμάτωση των εσωτερικών εργαλείων μας με τις υπηρεσίες που παρέχει η AWS και να προσφέρουμε managed services πάνω σε αυτές, καθώς επίσης και να στηρίξουμε καλύτερα τη μετάβαση των πελατών μας σε περιβάλλοντα cloud.»

Η συνεργασία με την AWS συνιστά ιδιαίτερη πρόκληση για την Stackmasters, ενώ παράλληλα είναι η καλύτερη αναγνώριση των προσφερόμενων υπηρεσιών Managed Cloud από την εταιρεία σε διεθνές επίπεδο.

  • Η εταιρεία Stackmasters εξειδικεύεται στο cloud, με έμφαση στην διαχείριση υποδομών σε multi-cloud περιβάλλον καθώς και συνεχή συνεργασία με τους πελάτες της μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας Slack. H διάθεση συμβουλευτικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με υπηρεσίες Managed Services αποτελούν τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του Stackmasters Managed Cloud. Κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας είναι ο αυτοματισμός που επιτυγχάνεται με την τεχνολογία Ansible, όπως και η συλλογή και παρουσίαση μετρήσεων και γεγονότων αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων υποδομής και βασικών δεικτών επιχειρηματικής απόδοσης σε πραγματικό χρόνο.

tech.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024