Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οκτώ τηλεοπτικές σειρές για το καλοκαίρι

Οκτώ τηλεοπτικές σειρές για το καλοκαίρι

...

Απ’ όλα έχει το τηλεοπτικό μενού του φετινού καλοκαιριού: Με «ναυαρχίδα» την έβδομη σεζόν του Game of Thrones, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Ναόμι Γουότς σε ρόλο ψυχιάτρου που εξερευνά τα σκοτεινά της ένστικτα, έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα, μια παρέα φίλων, μια παράξενη οικογένεια, μια ομάδα υπερηρώων, ιστορίες τρόμου και μια γυναίκα που δεν θυμάται τον λόγο για τον οποίο δολοφόνησε έναν άνθρωπο.

Το in.gr παρουσιάζει οκτώ σειρές για το καλοκαίρι του 2017.

Gypsy

Η πρώτη σεζόν της σειράς έγινε διαθέσιμη στις 30 Ιουνίου στο Netflix. Πρωταγωνίστρια είναι η Ναόμι Γουότς, στον ρόλο μιας ψυχιάτρου που ξεπερνά τα όρια της σχέσης ασθενούς – γιατρού και αναπτύσσει σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος των ασθενών της. Σκεφτείτε το In Treatment σε συνδυασμό με τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι (την πρώτη ταινία του οποίου σκηνοθέτησε η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, η οποία σκηνοθέτησε και επεισόδια του Gypsy).

Salvation

Η πρώτη σεζόν της νέας σειράς του CBS ξεκίνησε να προβάλλεται στις 12 Ιουνίου. Το όνομα πίσω από τη σειρά είναι γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό: ο Άλεξ Κούρτσμαν των Scorpion, Hawaii Five-O και του επερχόμενου Star Trek: Discovery. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 13 επεισόδια και σε αυτήν βλέπουμε μια ανθρωπότητα σε κρίση, καθώς ένας αστεροειδής που θα πέσει στον πλανήτη Γη τους επόμενους έξι μήνες, απειλεί την επιβίωσή της.




Friends from College

Στην κωμωδία αυτή του Netflix φίλοι από τα παλιά συναντιούνται και τα λένε. Τα επεισόδια είναι σκηνοθετημένα από τον Νίκολας Στόλερ και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Κίγκαν – Μάικλ Κέι, Φρεντ Σάβατζ, Κόμπι Σμάλντερς και Ντα Φάξον.




Game of Thrones, Season 7

Καθώς φέτος δεν υπάρχει Stranger Things για να μονοπωλήσει το καλοκαίρι μας, τα βλέμματα των θεατών αναμένεται να πέσουν στην προτελευταία σεζόν του Game of Thrones. Οι παραγωγοί υπόσχονται πιο επικές μάχες, πιο εντυπωσιακά εφέ και
επεισόδια με διάρκεια ταινίας.




Ozark

Λόρα Λίνεϊ και Τζέισον Μπέιτμαν πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Netflix που ειρωνεύεται το αμερικάνικο όνειρο. Οι Μάρτι και Γουέντι, καθώς και τα παιδιά τους Σάρλοτ και Τζόνα μοιάζουν με φυσιολογική οικογένεια. Το μόνο μη φυσιολογικό είναι η δουλειά του Μάρτιν, ο οποίος εμπλέκεται σε εγκληματικές πράξεις που έχουν σχέση με τη μεξικανική μαφία. Η σειρά θα προβάλλεται στο Netflix από τις 21 Ιουλίου.




Midnight, Texas

Βασισμένο σε σειρά βιβλίων της Σαρλίν Χάρις του True Blood, το Midnight, Texas μεταφέρεται στη μικρή οθόνη και υπόσχεται πάλι μπόλικες δόσεις αμερικανικού Νότου, τρόμου και μυστηρίου. Η σειρά προβάλλεται στο NBC από τις 24 Ιουλίου. Από τον σκηνοθέτη του Mr Robot.




The Sinner

Η Τζέσικα Μπιλ επιστρέφει αρκετά χρόνια μετά το 7th Heaven στο μέσο που την έκανε διάσημη: την μικρή οθόνη. Στο Sinner ερμηνεύει μία μητέρα που διαπράττει φόνο, αλλά δεν γνωρίζει για ποιο λόγο το έκανε. Ο Μπιλ Πούλμαν ερμηνεύει τον αστυνομικό που καλείται να τη βοηθήσει να λύσει το μυστήριο. Η πρώτη σεζόν της σειράς του USA ξεκινά να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου.





The Defenders

Αφού μάς παρουσίασε τις ιστορίες των Daredevil, Τζέσικα Τζόουνς, Λουκ Κέιτζ και Iron Fist, το Netflix μάς φέρνει τη σειρά όπου οι τέσσερις ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους, το Defenders. Η σειρά ευελπιστεί να γίνει το τηλεοπτικό Avengers. Όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν (οκτώ συνολικά τον αριθμό) θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 18 Αυγούστου και οι τέσσερις ήρωες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από μία οργάνωση δολοφόνων που αποκαλείται The Hand.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024