Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε... παμπ 53χρονος λίγα λεπτά αφότου τον χτύπησε λεωφορείο

Σε… παμπ 53χρονος λίγα λεπτά αφότου τον χτύπησε λεωφορείο

Tον χτύπησε λεωφορείο, απτόητος όμως σηκώθηκε και συνέχισε να περπατά για να βρεθεί λίγα λεπτά αργότερα όχι σε νοσοκομείο αλλά σε... παμπ. Ο 53χρονος Σάιμον Σμιθ στάθηκε αν μη τι άλλο τυχερός αφού όχι μόνο δεν έχασε τη ζωή του αλλά ούτε υπέστη κάποιο σοβαρό τραύμα, παρά μόνο μώλωπες παρατηρήθηκαν στο σώμα του.

Tον χτύπησε λεωφορείο, απτόητος όμως σηκώθηκε και συνέχισε να περπατά για να βρεθεί λίγα λεπτά αργότερα όχι σε νοσοκομείο αλλά σε… παμπ. Ο 53χρονος Σάιμον Σμιθ στάθηκε αν μη τι άλλο τυχερός αφού όχι μόνο δεν έχασε τη ζωή του αλλά ούτε υπέστη κάποιο σοβαρό τραύμα, παρά μόνο μώλωπες παρατηρήθηκαν στο σώμα του.

Η ιστορία, που μοιάζει απίστευτη, ξεκίνησε όταν λεωφορείο, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε τον Σάιμον καθώς εκείνος διέσχιζε κεντρικό δρόμο του Ρέντινγκ της Μεγάλης Βρετανίας. Χωρίς να προλάβει να κοιτάξει πίσω του ο 53χρονος, το λεωφορείο έπεσε πάνω του ρίχνοντάς τον στον έδαφος.

Προκλήθηκαν ζημιές και πτώσεις αντικειμένων στο δρόμο, ο άνδρας όμως διατηρώντας την ψυχραιμία του δεν άργησε να σηκωθεί και να τινάξει τα ρούχα του.

Το μωβ λεωφορείο που λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει εξετράπη της πορείας του μετά τη σύγκρουση, συνέχισε τη διαδρομή του. Το ίδιο έπραξε και ο Σάιμον, ο οποίος μπήκε ατάραχος σε παμπ της περιοχής.

Προς το παρόν δεν έχουν καταγραφεί συλλήψεις, έρευνα όμως διενεργείται για τα αίτια του ατυχήματος και ο οδηγός έχει απομακρυνθεί προσωρινά από τη θέση του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024