Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγγύηση Δικτύου VDSL από τη Vodafone

Εγγύηση Δικτύου VDSL από τη Vodafone

Η Vodafone θα παρέχει έκπτωση 5% στο ονομαστικό πάγιο των συνδέσεων VDSL 50Mbps όταν και όσο η ταχύτητα (καθόδου) συγχρονισμού της σύνδεσης -η οποία δεν ταυτίζεται με την ταχύτητα download- είναι χαμηλότερη από 45Mbps.

Η Vodafone θα παρέχει έκπτωση 5% στο ονομαστικό πάγιο των συνδέσεων VDSL 50Mbps όταν η ταχύτητα (καθόδου) συγχρονισμού της σύνδεσης είναι χαμηλότερη από 45Mbps.

H εγγύηση αφορά νέους και υφιστάμενους ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές που διαθέτουν ενεργή σύνδεση σταθερής στα προγράμματα: Vodafone Home double play VDSL, Vodafone Home triple play VDSL, Vodafone Business Connect με VDSL 50/5 Μbps, Vodafone One Net με Απεριόριστο Internet VDSL 50/5 Μbps, με ονομαστική ταχύτητα (καθόδου) συγχρονισμού 50 Mbps.

Η έκπτωση θα αποδίδεται στο μηνιαίο λογαριασμό για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ταχύτητα συγχρονισμού (καθόδου) παραμένει κάτω από 45Mbps ή έως τη λήξη της περιόδου δέσμευσης της αρχικής σύμβασης ή της ανανέωσης της.

Η ταχύτητα συγχρονισμού αφορά στην ταχύτητα με την οποία επιτυγχάνεται η σύνδεση του συνδρομητή με το δίκτυο σταθερής της Vodafone και δεν ταυτίζεται με την ταχύτητα download.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, σημειώνεται από την εταιρεία, και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα vodafone.gr/egguisi-vdsl όπου υπάρχουν αναλυτικά οι όροι και προϋποθέσεις προσφοράς (http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12770).

Πρόκειται για την «Vodafone Εγγύηση Δικτύου» για την οποία ο Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Αχιλλέας Κανάρης δήλωσε: «Η Vodafone παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες φωνής και εγγυημένες ταχύτητες. Επενδύει στην επέκταση του δικτύου σταθερής και σε ψηφιακές τεχνολογίες του μέλλοντος, παρέχοντας εγγυημένα προϊόντα και υπηρεσίες στους συνδρομητές της. Για εμάς στη Vodafone, η εμπειρία του πελάτη αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και σήμερα μπορούμε να εγγυηθούμε για τις ταχύτητες των υπηρεσιών μας, αποδεικνύοντάς το έμπρακτα».

tech.in.gr

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024