Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε θα κυκλοφορήσει και πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα το Xbox One X

Πότε θα κυκλοφορήσει και πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα το Xbox One X

Η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται στο πρώτο κύμα των χωρών στις οποίες θα διατεθεί η νέα παιχνιδομηχανή της Microsoft, Xbox One X.

Η Microsoft παρουσίασε το Xbox One X (γνωστό με την κωδική ονομασία “Project Scorpio”) πρόσφατα και η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται στο πρώτο κύμα χωρών στις οποίες θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Νοεμβρίου 2017, με εκτιμώμενη λιανική τιμή περίπου 500 ευρώ.

Η Microsoft επισημαίνει τον αριθμό-«ρεκόρ» 42 παιχνιδιών, εκ των οποίων τα 22 είναι αποκλειστικές κυκλοφορίες για το Xbox One.

Ο επικεφαλής της ομάδας του Xbox, Φιλ Σπένσερ, υπογράμμισε ότι «κάθε παιχνίδι θα παίζει φοβερά σε όλες τις κονσόλες της οικογένειας του Xbox One, ενώ το Xbox One X έρχεται να κάνει την υπάρχουσα βιβλιοθήκη των παικτών ακόμη καλύτερη, προσφέροντας μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις υφές, πιο ομαλά framerates και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης». Όπως υποστήριξε, «Όχι μόνο διαθέτουμε τα μεγαλύτερα cross-platform blockbusters στην πλατφόρμα μας, αλλά φροντίσαμε να έχουμε μοναδικό υλικό από developers, ξεπερνώντας τα όρια της φαντασίας».

{{{related}}}

Το Xbox One X παρουσιάζεται ως η μόνη κονσόλα σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να παίζει καλύτερα τα παιχνίδια του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Όλα τα παιχνίδια και αξεσουάρ του Xbox One είναι συμβατά με το Xbox One X, οπότε κάθε Xbox gamer έχει ήδη στα χέρια του μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών, τα οποία θα παίζουν καλύτερα στο Xbox One X.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην συμβατότητα προς τα πίσω του Xbox One με 400 δημοφιλείς τίτλους του Xbox 360, στους οποίους περιλαμβάνονται αυθεντικοί, κλασικοί τίτλοι που κυκλοφόρησαν για το πρώτο Xbox -κάνοντας την αρχή με ΤΟ “Crimson Skies”. Αντίστοιχα, blockbuster τίτλοι, όπως τα “Gears of War 4”, “Forza Horizon 3”, “Minecraft”, “Resident Evil 7”, “Final Fantasy 15”, “Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands”, “Rocket League” και πολλά άλλα δημοφιλή παιχνίδια, θα λάβουν δωρεάν αναβαθμίσεις, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη του Xbox One X. Επίσης, μια πολύ μεγάλη λίστα παιχνιδιών θα έχει καλύτερη απόδοση (Xbox One X Enchanced), ενώ αρκετά από αυτά θα έχουν γίνει διαθέσιμα μέχρι την κυκλοφορία του Xbox One X.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως όλα τα παιχνίδια παίζουν καλύτερα στο Xbox One X. Με 40% περισσότερη δύναμη από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες αληθινού 4K gaming, όταν συνδέεται με 4Κ οθόνη, όπως η Samsung QLED TV – προσφέροντας καλύτερες υφές στα παιχνίδια, πιο ομαλά framerates και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, ακόμη και σε μια 1080p TV. Επίσης, το Xbox One X φέρνει το απόλυτο πακέτο 4K διασκέδασης, με 4K Ultra HD για Blu-ray X και streamed περιεχόμενο, υποστήριξη HDR για gaming και video, καθώς και υποστήριξη Dolby Atmos. Το Xbox One X θα ενταχθεί στην οικογένεια συσκευών Xbox One, συνυπάρχοντας με το Xbox One και το Xbox One S.

tech.in.gr

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024