Η τελευταία θα είναι η δεύτερη σεζόν του Sense8 της Λάνα και Λίλι Γουατσόφσκι, ανακοίνωσε το Netflix την Πέμπτη.

Η απόφαση έρχεται σχεδόν έναν μήνα μετά την κυκλοφορία της 2ης σεζόν.

«Μετά από 23 επεισόδια, 16 πόλεις και 13 χώρες, η ιστορία της παρέας του Sense8 φτάνει στο τέλος της» ανέφερε η Σίντι Χόλαντ του Netflix. «Είναι όλα όσα εμείς και οι φαν της σειράς ονειρευτήκαμε ότι θα ήταν: θαρραλέα, συναισθηματική, εντυπωσιακή, φοβερή και απλά αξέχαστη. Δεν υπήρξε ποτέ ξανά ένα πραγματικά διεθνές σόου με ένα τόσο διαφορετικό και διεθνές καστ και συνεργείο και αυτό αποτελούσε αντανάκλαση της δεμένης κοινότητας των παθιασμένων θαυμαστών (της σειράς) σε ολόκληρο τον κόσμο» σημείωσε.

Εξαιτίας του μεγέθους της παραγωγής, η δεύτερη σεζόν της σειράς ήρθε σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της και ενώ τα συμβόλαια των ηθοποιών είχαν λήξει.

Τον χειμώνα το Netflix είχε συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές της σειράς για νέα συμβόλαια που θα τους επέτρεπαν να επιστρέψουν για μία τρίτη σεζόν κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Το κόστος της σειράς και το γεγονός ότι δεν είχε ένα τόσο μαζικό κοινό όσο σειρές όπως το Stranger Things οδήγησαν μάλλον την συνδρομητική υπηρεσία να λάβει την απόφαση να ακυρώσει τη σειρά.

Πρόσφατα, το Netflix ανακοίνωσε ότι ακυρώνει και τη σειρά του Μπαζ Λούρμαν The Get Down.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ