Ένας μήνας έμεινε για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού και τα Μάταλα προετοιμάζονται να υποδεχτούν και φέτος πλήθος κόσμου κατά το τριήμερο 16, 17, & 18 Ιουνίου.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, το Matala Beach Festival, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό για ένα τριήμερο γεμάτο μουσική και παράλληλες δραστηριότητες, δίπλα στην περίφημη παραλία με τις σπηλιές.

Το τριήμερο 16, 17 και 18 Ιουνίου στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβουν γνωστά ονόματα της εγχώριας και ξένης μουσικής σκηνής όπως είναι οι: Ελένη Βιτάλη, Νίκος Ζιώγαλας, Locomondo, Magic De Spell, Δημήτρης Πουλικάκος, Tonis Sfinos, Λεωνίδας Μπαλάφας, My Excuse, Rider’s on the Storm κ.α., ενώ παράλληλα, ακόμη ένα stage θα υπάρχει στην πλατεία του χωριού.

Η είσοδος για τις όλες τις συναυλίες και τις δραστηριότητες θα είναι, όπως και κάθε χρόνο, δωρεάν.

Επιπλέον, όπως έχει καθιερωθεί, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του φεστιβάλ, την Κυριακή 11 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το Matala Street Painting όπου ντόπιοι και επισκέπτες θα χρωματίσουν τα γραφικά δρομάκια του χωριού, δίνοντας το έναυσμα για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα των συναυλιών:

  • Παρασκευή 16/06

Alone Together
Kamp
Ex Girlfriend’s Perfume
Magic De Spell
Δημήτρης Πουλικάκος
Locomondo

  • Σάββατο 17/06

Mighty Mezz
Jo & The Dimplers
Riders on The Storm
Ελένη Βιτάλη
Νίκος Ζιώγαλας

  • Κυριακή 18/06

Angelika Dusk
Sbaraquack
My Excuse
Λεωνίδας Μπαλάφας
Τonis Sfinos

entertainment.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο