Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας» από την Έλενα Ακρίτα: Kερδίστε το βιβλίο

«Το μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας» από την Έλενα Ακρίτα: Kερδίστε το βιβλίο

...

Μετά τον πολύκροτο Φόνο 5 αστέρων, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει με το τέλειο έγκλημα. Στη δεύτερη αστυνομική υπόθεσή της, η δημοσιογράφος και συγγραφέας ξανασυναντάει τους ήρωές της που αυτή τη φορά θα μπλέξουν σε ένα επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι.

Το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτας, με τίτλο Το Μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Τη δεκαετία του ’70, σε κεντρικό δρόμο της πόλης διαπράττεται ο τέλειος φόνος.
Πολλά χρόνια αργότερα, το 2016, η δημοσιογράφος Ελσινόρη Χατζή λαμβάνει ένα ανώνυμο mail με τρία στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ανατομία ενός εγκλήματος. Ο άγνωστος αποστολέας διψάει για δικαίωση και εκδίκηση. /br> Στη μία άκρη της αττικής γης, το υπέρλαμπρο αρχοντικό της Κηφισιάς. Στην άλλη άκρη, η εμβληματική Μπλε Πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Αν οι τοίχοι τους είχαν φωνή θα φανέρωναν πολλά: μυστικά και ψέματα, πάθη και λάθη, φόνους και πόνους κι αγάπες κόκκινες σαν αίμα. Μια τεθλασμένη γραμμή, ραγισμένη σαν καρδιά, συνδέει τους ήρωες της τραγωδίας. Ο αναρχοαυτόνομος Ντίλαν, η καταθλιπτική αρχόντισσα, η ερωτευμένη κομμώτρια, το κορίτσι με τα τατουάζ, όλοι στοιχειώνονται από βαθιά θαμμένες αλήθειες.
Η Ελσινόρη ξεκινάει μια επικίνδυνη έρευνα στα παρασκήνια της πολιτικής ζωής· μια έρευνα που θα τη φέρει σε σύγκρουση με τα συμφέροντα του «ιδεολόγου» πολιτικού, ο οποίος πατάει επί πτωμάτων. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα… Όταν ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, τότε θ’ απειληθεί η ζωή της και οι ζωές όσων αγαπάει.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Το Μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Η Έλενα Ακρίτα και οι φίλοι της Γιάννης Ξανθούλης, Σταμάτης Φασουλής και Σταμάτης Κραουνάκης παρουσιάζουν στον Ιανό το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα Το μυστικό της μπλε πολυκατοικίας, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στις 20:30 στο Cafe του IANOΥ (Σταδίου 24, 2103217810). Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr (https://www.youtube.com/watch?v=jwKdayHtf_Q)

Διαβάστε ένα απόσπασμα του βιβλίου

Σχετικά με τη συγγραφέα Έλενα Ακρίτα
Η Έλενα Ακρίτα γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κόρη του Λουκή Ακρίτα (από την πόλη Μόρφου της Κύπρου) και της Σύλβας Ακρίτα (από τη Θεσσαλονίκη, με μικρασιατική καταγωγή). Ως δημοσιογράφος συνεργάστηκε με το περιοδικό Ταχυδρόμος και τις εφημερίδες Το Βήμα, Έθνος, Έθνος της Κυριακής, Ειδήσεις και Τα Νέα όπου, μέχρι τώρα, αρθρογραφεί κάθε Σάββατο. Συνεργάστηκε με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΕΡΑ1, Αθήνα 9,84, Flash και ΑΝΤ1. Επίσης, έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές δημοσιογραφικές και ψυχαγωγικές εκπομπές (Κυριακάτικα, Ο πιο Αδύναμος Κρίκος, Φώτα Πορείας κ.λπ.) και έχει γράψει σενάρια για την τηλεόραση. Έχει μεταφράσει και διασκευάσει από τα αγγλικά και τα γαλλικά πολλά θεατρικά έργα, πρόζες και μιούζικαλ. Το θεατρικό της έργο Η Δίαιτα του Αστροναύτη ανέβηκε την περίοδο 2000-2001 σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Βιβλία της: Από την Έλενα με Xαμόγελο, Ραντεβού με την Έλενα, Η Έλενα στη Xώρα των θαυμάτων, Η Διαθήκη, Τα Φλου, εκδ. Κάκτος. Γεννήθηκα Ξανθιά, Και οι Ξανθιές έχουν Ψυχή, Χτυποκάρδια στο Κρανίο, εκδ. Καστανιώτη. Το Μήλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο, Φόνος 5 Αστέρων, Το Μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας, εκδ. Διόπτρα. Ζει στο σπίτι όπου γεννήθηκε.

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

  • Οι νικητές (εντός Αττικής) θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τις εκδόσεις Διόπτρα: Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα (Δευτέρα, Τετάρτη 09.00-15.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00-17.00, Σάββατο 10.00-14.00). Τηλέφωνο: 210 3300774
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 2/06/2017.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024