Για 4η συνεχή χρονιά το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» διοργανώνει τα θερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια για παιδιά SMARTcamp. Για δύο εβδομάδες από τις 26/6 έως τις 7/7 θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τρεις ενότητες εργαστηρίων για μαθητές/τριες από 14 έως 18 ετών με θέμα τις Ψηφιακές Τέχνες και τη Ρομποτική.

Οι μαθητές στο εργαστήριο Ρομποτικής σε πέντε ημέρες μαθαίνουν να συναρμολογούν και να προγραμματίζουν τα ρομπότ καθώς και να τα μετακινούν με τη σκέψη (απομακρυσμένος χειρισμός) μέσω τεχνολογιών EEG (ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος). Το κόστος συμμετοχής στην ενότητα της Ρομποτικής ανέρχεται στα 300€. Δείτε ποιοι και τι διδάσκουν.

Επεξεργασία εικόνων, δημιουργία video animations, projection mapping, είναι μερικές γνώσεις που θα αποκτήσουν οι μαθητές των εργαστηρίων των Ψηφιακών Τεχνών. Η ενότητα για το προχωρημένο τμήμα «Ψηφιακές Τέχνες & Animation – Β’ Κύκλος» θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών. Το κόστος συμμετοχής για κάθε (πενθήμερη) ενότητα των Ψηφιακών Τεχνών (Α’ Κύκλος & Β’ Κύκλος) ξεχωριστά, ανέρχεται στα 250€, συμπεριλαμβανομένου και του γεύματος που προσφέρεται καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Δείτε ποιοι και τι διδάσκουν.

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων θα γίνει συνδυαστικά με σειρά προτεραιότητας και γνωστικού επιπέδου, όπου υπάρχει προαπαιτούμενο βασικών γνώσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ύλη, το κόστος και γενικά τη διεξαγωγή των μαθημάτων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα social media ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά.

tech.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr