Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η επίσημη φωτογραφία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Η επίσημη φωτογραφία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Πολλά έχουν γραφτεί μέσα σε λίγες εβδομάδες για την Μελάνια Τραμπ και κατά πόσο εκείνη τελικά είναι η πραγματική Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Κάτι η «πρώτη κόρη» Ιβάνκα, κάτι το σχολείο του γιου της στη Νέα Υόρκη, κάτι η απουσία της από τα δημόσια πράγματα και οι φήμες φούντωσαν. Κάτι όμως φαίνεται να αλλάζει.

Πολλά έχουν γραφτεί μέσα σε λίγες εβδομάδες για την Μελάνια Τραμπ και κατά πόσο εκείνη τελικά είναι η πραγματική Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Κάτι η «πρώτη κόρη» Ιβάνκα που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διακυβέρνηση, κάτι το σχολείο του γιου της στη Νέα Υόρκη, κάτι η απουσία της από τα δημόσια πράγματα και οι φήμες φούντωσαν.

Κάτι όμως φαίνεται να αλλάζει. Στη δημοσιότητα δόθηκε η επίσημη φωτογραφία-πορτρέτο ως Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ανέβασε και η ίδια στο Twitter:

Παραδοσιακά οι Κυρίες επιλέγουν μια αποστολή, βάζουν ένα στόχο και τον προωθούν σε όλη τη διάρκεια της θητείας του συζύγου.

Η Μπάρμπαρα Μπους (σύζυγος του Τζορτζ Χέρμπερτ Μπους, 1989-1993) ήθελε να αφυπνίσει τους συμπολίτες της στο θέμα του αναλφαβητισμού, η Μισέλ Ομπάμα διάλεξε τον αγώνα κατά της παχυσαρκίας.

Μόνο η Χίλαρι Κλίντον (επί Μπιλ Κλίντον 1993-2001) προσπάθησε να ανακατευτεί περισσότερο με την πολιτική –μέσω νομοσχεδίου για την Υγεία- αλλά προκάλεσε αντιδράσεις και επέστρεψε σε παραδοσιακότερα μοτίβο. Μετά βέβαια αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών της και να εμπλακεί ενεργά με την πολιτική.

Η Μελάνια έχει δηλώσει ότι θα ασχοληθεί με το cyberbullying.

Στη σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια δηλώνει ότι αισθάνεται τιμή για το ρόλο της ως Πρώτης Κυρίας, δηλώνοντας έτοιμη να εργαστεί στο όνομα των Αμερικανών τα επόμενα χρόνια.

Απόστολος Ρουμπάνης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024