Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η οικογένεια του «Σκοπελίτη»: Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε

Το θρυλικό πλοίο «Εξπρές Σκοπελίτης» που συνδέει εδώ και πάνω από 30 χρόνια τις Μικρές Κυκλάδες (Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά και Κουφονήσια) κλείνει τον ερχόμενο Οκτώβριο έναν κύκλο ζωής, αλλά ανοίγει έναν άλλον.

Το θρυλικό πλοίο «Εξπρές Σκοπελίτης» που συνδέει εδώ και πάνω από 30 χρόνια τις Μικρές Κυκλάδες (Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά και Κουφονήσια) κλείνει τον ερχόμενο Οκτώβριο έναν κύκλο ζωής, αλλά ανοίγει έναν άλλον.

Οι Μικρές Κυκλάδες είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που περνά από πατέρα σε γιο και σήμερα τη διαχειρίζεται ένας από τους καπετάνιους του πλοίου, ο Γιάννης Σκοπελίτης.

Το 2013, η πλοιοκτήτρια εταιρεία στην οποία ανήκει ο «Σκοπελίτης», κέρδισε το βραβείο για την ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς από τη Lloyd’s.

«Είναι μια ηθική ικανοποίηση, που σου δίνει ώθηση να συνεχίσεις. Έχουμε τιμηθεί και από τις κοινότητες όλων των Μικρών Κυκλάδων, από συλλόγους, καθώς και από τους δήμους Αμοργού και Νάξου» είχε δηλώσει στο «Βήμα» κ. Σκοπελίτης σχετικά με τη βράβευση από τη Lloyd’s.

Αρκετά γράφτηκαν και ακούστηκαν -ανήμερα Πρωταπριλιάς- για το θρυλικό πλοίο. Η οικογένεια Σκοπελίτη απάντησε με επιστολή στο Naxospress.gr:

«Αγαπητοί φίλοι,

Από τα βάθη της καρδιάς μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια και για την συνέπεια με την οποία αντιμετωπίζετε την ιστορία και τους ανθρώπους του Εξπρές Σκοπελίτης.

» Θα θέλαμε απλώς να επισημάνουμε ότι το πλοίο ήταν και παραμένει αξιόπλοο καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

» Η καταληκτική ημερομηνία της 31/10/2017 αφορά την λήξη της σύμβασης με το Κράτος για την δρομολογημένη γραμμή και όχι το σκάφος.

« Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους επιβάτες και στα νησιά μας και θα είμαστε παρόντες στο νέο διαγωνισμό με το υπάρχον ή με άλλο σκάφος.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024