Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα ενεργοποιήσετε το παιγνιώδες easter egg στο Android Nougat

Πώς θα ενεργοποιήσετε το παιγνιώδες easter egg στο Android Nougat

Όπως όλες οι εκδόσεις Android έτσι και η νεότερη, το Android Nougat κρύβει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Το Nougat κρύβει ένα παιχνιδάκι, στο οποίο καλείστε να συλλέξετε γατάκια προσφέροντας ως δέλεαρ διαφορετικές λιχουδιές :-)

Όπως όλες οι εκδόσεις Android έτσι και η νεότερη, το Android Nougat κρύβει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Το Nougat κρύβει ένα παιχνιδάκι, στο οποίο καλείστε να συλλέξετε γατάκια προσφέροντας ως δέλεαρ διαφορετικές λιχουδιές 🙂

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και αναζητήστε τις πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνό σας (συνήθως στο τέλος της λίστας). Αναζητήστε την πληροφορία την έκδοση Android που χρησιμοποιείτε. Για να δείτε το easter egg, κρατήστε παρατεταμένα το δάκτυλό σας εκεί και θα δείτε να εμφανίζεται το λογότυπο του Android Nougat (το N). Κάντε μερικά ταπ πάνω του και έπειτα κρατήστε το δάκτυλό σας παρατεταμένα πάνω στην οθόνη. Πρέπει να εμφανιστεί το (μικροσκοπικό) emoji μιας γάτας στο μέσο της οθόνης. Έχετε ενεργοποιήσει το easter egg.

Έπειτα πρέπει να σύρετε το «συρτάρι» στο επάνω μέρος της οθόνης σας και να μεταβείτε στις Γρήγορες Ρυθμίσεις και να επιλέξετε Edit (επεξεργασία). Αναζητήστε εκεί το emoji της γάτας με τίτλο Android Easter Egg (στις δοκιμές μας εμφανίστηκαν διαδοχικά αγγλικά ερωτηματικά) και τοποθετήστε το σε μια θέση στις γρήγορες ρυθμίσεις (με drag and drop).

Tην επόμενη φορά που θα μεταβείτε εκεί, θα πρέπει να δείτε ένα άδειο πιάτο στις γρήγορες ρυθμίσεις, Αγγίζοντάς το, θα σας δοθεί η δυνατότητα να δελεάσετε γατάκια, προσφέροντας από το γκρι μενού που εμφανίζεται με τέσσερα διαφορετικά πιάτα (ψάρι, ντόνατ κ.ά.).

Αργότερα, θα πρέπει να περιμένετε ότι μια γάτα έφαγε ό,τι της προσφέρατε -εξάλλου, αυτό είναι το παιχνίδι, να δοκιμάζετε διαφορετικά φαγητά για να δελεάσετε διαφορετικές γάτες και να προσθέσετε όσο περισσότερες μπορείτε στη συλλογή σας και να τις κοινοποιήσετε στα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε:-)

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα για τα easter egg στο tech.in.gr:

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024