Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την «Πεντάμορφη και το Τέρας»

Κερδίστε προσκλήσεις για την «Πεντάμορφη και το Τέρας»

...

Το in.gr και η Feelgood σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι την ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», μεταφορά σε live – action της διάσημης ταινίας animation της Disney.

Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει στο Παλλάς στη Βουκουρεστίου την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 16:00 το απόγευμα και η προβολή θα είναι μεταγλωττισμένη.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Μπίλ Κόντον (Όσκαρ Σεναρίου για το Gods and Monsters).

Την Πεντάμορφη ερμηνεύει η Έμμα Γουάτσον (Harry Potter), με ιδανικό ταίρι το Τέρας με την καρδιά ενός Πρίγκιπα, Νταν Στίβενς (Downton Abbey). Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, (ή ακούμε τις φωνές των) Κέβιν Κλάιν, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Λουκ Έβανς, Ίαν ΜακΚέλεν και Έμμα Τόμσον.

Σκηνογραφία και κοστούμια ζωντανεύουν τον μαγικό κόσμο της ταινίας του 1991, ενώ γίνεται χρήση και ψηφιακής τεχνολογίας.

Η ιστορία είναι γνωστή: Η Μπελ (Έμμα Γουάτσον) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Κέβιν Κλάιν). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το προσωπικό του στοιχειωμένου κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος (Νταν Στίβενς), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Λουκ Έβανς) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

Το κλασικό παραμύθι χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, όταν εκδόθηκε στη Γαλλία με την υπογραφή του Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλνέβ.

«Βρίσκω την ταινία του 1991 μια τέλεια ταινία» λέει ο σκηνοθέτης Μπιλ Κόντον. «Όταν κυκλοφόρησε ήταν αφηγηματικά πρωτοποριακή και είχε απίστευτα τραγούδια, οπότε αρχικά δυσκολεύτηκα να την προσεγγίσω» σημειώνει, προσθέτοντας ότι 25 χρόνια μετά, «η τεχνολογία μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδέες που μας είχε συστήσει η ταινία κινουμένων σχεδίων» εξηγεί ο σκηνοθέτης.

«Τώρα είναι δυνατόν, για πρώτη φορά, να έχεις μια φωτορεαλιστική απεικόνιση μιας τσαγιέρας που μιλάει σε ένα πραγματικό σετ» τονίζει.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί στο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, City Link) την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 16:00 το απόγευμα. Η προβολή θα είναι μεταγλωττισμένη και οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.




* «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» θα προβάλλεται από τις 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood, με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024