Το Gboard, η νέα εφαρμογή της Google για το iPhone που επιτρέπει την αναζήτηση και την αποστολή πληροφοριών, GIFs, emoji και πολλών άλλων, κατευθείαν από το πληκτρολόγιο, υποστηρίζει πλέον 15 ακόμη γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής. Επίσης, εμφανίζει τα νέα doodles, προσθέτει νέα emoji, και δέχεται την υπαγόρευση από iPhone.

Το Gboard θα είναι διαθέσιμο και στα Κροατικά, Τσέχικα, Δανέζικα, Ολλανδικά, Φινλανδικά, Ελληνικά, Πολωνικά, Ρουμάνικα, Σουηδικά, Καταλανικά, Ουγγρικά, Μαλαισιανά, Ρωσικά, Ισπανικά Λατινικής Αμερικής και Τούρκικα.

  • Για να αποκτήσετε την λειτουργία πληκτρολόγησης, αναζήτησης και διαμοιρασμού σε αυτές τις νέες γλώσσες, ανοίξτε την εφαρμογή Gboard και κατόπιν μεταβείτε στις Γλώσσες > Προσθήκη γλώσσας.

Το Gboard μιλάει «άπταιστα» την παγκόσμια γλώσσα των emoji. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει και να στείλει όλα τα τελευταία emoji από το iOS 10.

Όπως στην αρχική σελίδα της Google, τα νέα Doodle της Google εμφανίζονται και στο Gboard για τις ξεχωριστές ημερομηνίες καθόλη την διάρκεια του χρόνου, όπως διακοπές, εκδηλώσεις, αξιοσημείωτα επιτεύγματα και γενέθλια σημαντικών ανθρώπων. Τις μέρες που υπάρχει Google Doodle, ένα κουμπί ‘G’ στο πληκτρολόγιο θα κινείται ακατάπαυστα. Με ένα γρήγορο πάτημα θα ανοίγει το έργο τέχνης και θα δίνει περισσότερες πληροφορίες για εκείνη την ημέρα.

Τέλος, η Google πρόσθεσε τη φωνητική πληκτρολόγηση στο GBoard για iOS, δηλαδή την υπαγόρευση στο Gboard (εικονίδιο μικροφώνου).

Για να αξιοποιήσετε το βελτιωμένο Gboard στο iPhone, ανοίξτε στο App Store και σιγουρευτείτε ότι το σύστημά σας τρέχει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

tech.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr