Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς παιχνίδια-πακέτο το «ακριβό» Nintendo Switch, «ακριβά» τα έξτρα

Χωρίς παιχνίδια-πακέτο το «ακριβό» Nintendo Switch, «ακριβά» τα έξτρα

H νέα, υβριδική κονσόλα της Nintendo δεν θα συνοδεύεται από προεγκαταστημένους τίτλους παιχνιδιών, ή έστω, demo παιχνιδιών στον μόλις 32GB δίσκο του. Η κονσόλα που συνδέεται στην τηλεόραση και αποσπάται από αυτήν λειτουργώντας ως φορητή παιχνιδομηχανή μπορεί να υποστηρίξει το παιχνίδι με οκτώ συμπαίκτες, το κόστος τους όμως δεν θα είναι χαμηλό.

H νέα, υβριδική κονσόλα της Nintendo δεν θα συνοδεύεται από προεγκαταστημένους τίτλους παιχνιδιών, ή έστω, demo παιχνιδιών στον μόλις 32GB δίσκο του. Την πληροφορία αυτή μεταδίδει ο ανταποκριτής της Wall Street Journal στο Τόκυο, μετά την ενημέρωση των επενδυτών της Nintendo την τρέχουσα εβδομάδα.

Η προσθήκη παιχνιδιών θα ωθούσε την τιμή του Switch προς τα πάνω, όταν ήδη θεωρείται υψηλή. Το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο και στην Ελλάδα θα πωλείται αντί 340 περίπου ευρώ (στις ΗΠΑ 300 δολάρια).

Η κονσόλα που συνδέεται στην τηλεόραση και αποσπάται από αυτήν λειτουργώντας ως φορητή παιχνιδομηχανή μπορεί να υποστηρίξει το παιχνίδι με οκτώ συμπαίκτες, το κόστος τους όμως δεν θα είναι χαμηλό.

Η Nintendo of America ανακοίνωσε τις τιμές των περιφερειακών, κυρίως έξτρα χειριστηρίων.

O Nintendo Switch Pro Controller θα πωλείται στις ΗΠΑ αντί 70 δολαρίων, και κάθε έξτρα ζευγάρι χειριστηρίων Joy-Con 80 δολάρια -αυξάνοντας το κόστος του ομαδικού παιχνιδιού.

H Nintendo θα διαθέσει επίσης ξεχωριστά αριστερό και δεξί χειριστήριο για τίτλους παιχνιδιών που τα υποστηρίζουν, μια διαφορετική θήκη-χειριστήριο με δυνατότητα φόρτισης των δύο Joy-Con αντί 30 δολαρίων, ένα έξτρα Dock Set για αξιοποίηση του Switch σε περισσότερες τηλεοράσεις αντί 90 δολαρίων και τέλος ένα τιμόνι στο οποίο τοποθετείται ένα Joy-Con για παιχνίδια racing αντί 15 δολαρίων.

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024