Η πραγματική επικοινωνία, η αγάπη, η αποδοχή, το πώς εκφράζεται ο καθένας μέσα σε μία οικογένεια, σε μία παρέα σε μία ομάδα, στην κοινωνία, είναι το ζητούμενο της σειράς του Alpha, «Η λέξη που δε λες» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και διασκευή του σεναρίου της Keshet από την Κατερίνα Γιαννάκου.

Στο νέο, δέκατο επεισόδιο της σειράς – μεσολάβησε ένα διάστημα όπου την παρακολουθήσαμε σε επανάληψη ως το 9ο επεισόδιο – ο Γιάννης και η Ελένη, παρόλο που είναι αγχωμένοι με τον Παυλή που θέλει να επισκέπτεται συχνά το βοσκό και το σκύλο του, δεν του χαλούν το χατίρι και ακολουθούν την επιθυμία του.

Στο μεταξύ η ξαφνική επίσκεψη του πατέρα της Ιωάννας, αναγκάζει το Βασίλη κι εκείνη να παραστήσουν το αγαπημένο ζευγάρι. Η Ιωάννα, αν και η δική της προσωπική ζωή δεν είναι και τόσο επιτυχημένη, θεωρεί ότι μπορεί να δίνει συμβουλές ερωτικής συμπεριφοράς στην Νατάσα, οι οποίες όμως αποτυγχάνουν. Απ’ την άλλη ο Βασίλης κάνει ένα μεγάλο βήμα και ζητά από την Αλισάβη να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Με ποιο τρόπο θα αιφνιδιάσει ο Γιάννης την Ελένη; Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που θα αποκαλύψει η Ρίτσα στον Παύλο; Και πως θα αντιδράσει η Ατσάιο όταν ένα περιπολικό σταματήσει έξω απ’ το σπίτι; Όλα αυτά τίθενται στο νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη στις 21:50 στον Alpha με τους γνωστούς, αγαπημένους πρωταγωνιστές: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.
Στο ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός (διαβάστε συνέντευξη).

Νέο επεισόδιο
Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 21:50

entertainment.in.gr