Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μέγεθος των μπαταριών ευθύνεται για την υπερθέρμανση των Note7;

Το μέγεθος των μπαταριών ευθύνεται για την υπερθέρμανση των Note7;

Η επίσημη ανακοίνωση της Samsung Electonics αναμένεται στις 23 Ιανουαρίου, ωστόσο η Wall Street Journal αποκαλύπτει ότι οι ανακριβείς διαστάσεις κάποιων μπαταριών κατέστησαν το πρώτο Note7 επιρρεπές στην υπερθέρμανση. Kατασκευαστικά προβλήματα στον εναλλακτικό προμηθευτή στο δεύτερο Note7 το κατέστησαν επίσης επικίνδυνο, με αποτέλεσμα το ιστορικό φιάσκο με την πλήρη ανάκληση ενός premium smartphone από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή smartphone στον κόσμο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Samsung Electonics αναμένεται στις 23 Ιανουαρίου, ωστόσο η Wall Street Journal αποκαλύπτει, επικαλούμενη «ανθρώπους που γνωρίζουν», ότι οι ανακριβείς διαστάσεις κάποιων μπαταριών κατέστησαν το πρώτο Note7 επιρρεπές στην υπερθέρμανση.

Kατασκευαστικά προβλήματα στον εναλλακτικό προμηθευτή μπαταριών στο δεύτερο Note7, το κατέστησαν επίσης επικίνδυνο, αποκαλύπτει η εφημερίδα, με αποτέλεσμα το ιστορικό φιάσκο και την πλήρη ανάκληση ενός premium smartphone από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή smartphone στον κόσμο.

H Samsung έχει ανακοινώσει ότι το 96% των Note7 που κυκλοφόρησαν ανακλήθηκαν, και όσα ακόμα απομένουν να καθίστανται μη λειτουργικά με μια υποχρεωτική ενημέρωση στο λογισμικό τους που δεν επιτρέπει την φόρτιση πάνω από το 60% της χωρητικότητας της μπαταρίας τους.

H ιστορία του Samsung Galaxy Note7 στο tech.in.gr

tech.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024