Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Τροποποίηση του ελληνικού κανονισμού για τις παρεμβολές ADSL-VDSL

Την τροποποίηση του κανονισμού που αφορά την εγκατάσταση εξοπλισμού για την παροχή υπηρεσιών πρόσβασης στο Ίντερνετ με τεχνολογίες xDSL προωθεί η αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή, με σκοπό να μειώσει τις παρεμβολές της μιας τεχνολογίας στην άλλη.

Η ΕΕΤΤ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δημόσιας διαβούλευσης από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου 2017 για το σχέδιο τροποποίησης του Κανονισμού διαχείρισης φάσματος και έγχυσης ισχύος στο σταθερό δίκτυο πρόσβασης. Σκοπός της τροποποίησης του Κανονισμού της ΕΕΤΤ είναι η περαιτέρω διασφάλιση της ποιότητας και των περισσότερων επιλογών για τους καταναλωτές σε σημερινές, αλλά και νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες με υψηλότερες ταχύτητες πρόσβασης.

Επισημαίνεται ότι αντικείμενο του Κανονισμού, ο οποίος ισχύει από το 2012, είναι η ελαχιστοποίηση τυχόν παρεμβολών που προκύπτουν από τη συνύπαρξη διαφορετικών τεχνολογιών στο δίκτυο και οι οποίες πιθανόν να υποβαθμίσουν την ποιότητα της σύνδεσης και να απαξιώσουν υφιστάμενες, αλλά και μελλοντικές ευρυζωνικές επενδύσεις. Η εφαρμογή του Κανονισμού προωθεί την αποδοτικότερη χρήση της τεχνολογίας, καθώς και την τεχνολογική ουδετερότητα κατά τη χρήση του δικτύου, όπως ορίζει το ισχύον ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν επωνύμως στην ελληνική γλώσσα, σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή, τα σχόλια και τις απόψεις τους έως τις 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13:00 στην ΕΕΤΤ (Λ. Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι, 7ος όροφος, Τ: 210 6151000, F: 210 6105049, E: anfp (@) eett.gr).

Το κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στο http://www.eett.gr.

tech.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024