Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την αιτία της ανάφλεξης των Note7 αναμένεται να ανακοινώσει η Samsung

Την αιτία της ανάφλεξης των Note7 αναμένεται να ανακοινώσει η Samsung

Μια πειστική και λεπτομερή απάντηση για την αιτία της ανάφλεξης δεκάδων smartphone τελευταίας τεχνολογίας και της δυνητικής απειλής ανάφλεξης όλων των Note7 αποζητούν οι χρήστες. Η Samsung Electronics φέρεται να έχει ολοκληρώσει την εσωτερική έρευνα,  και οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες δείχνουν ότι πράγματι η ελαττωματική κατασκευή της μπαταρίας προκάλεσε το ιστορικό φιάσκο.

Μια πειστική και λεπτομερή απάντηση για την αιτία της ανάφλεξης δεκάδων smartphone τελευταίας τεχνολογίας και της δυνητικής απειλής ανάφλεξης όλων των Note7 αποζητούν οι χρήστες. Η Samsung Electronics φέρεται να έχει ολοκληρώσει την εσωτερική έρευνα, και οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες δείχνουν ότι πράγματι η ελαττωματική κατασκευή της μπαταρίας προκάλεσε το ιστορικό φιάσκο.

Μια άλλη πιθανή αιτία θεωρήθηκε η σχεδίαση του τηλεφώνου, που δεν εξασφάλιζε ικανό κενό χώρο μεταξύ της μπαταρίας και του σώματος της συσκευής προκαλώντας αυξανόμενη πίεση ακόμα και χωρίς την εξωτερική άσκηση τέτοιας δύναμης στο τηλέφωνο. Επίσης, ακουγόταν ότι η έρευνα δεν απέφερε αποτελέσματα καθώς οι μηχανικοί του νοτιοκορεάτικου κολοσσού αδυνατούσαν να αναπαράγουν το πρόβλημα.
{{{related}}}
Μετά από διαδοχικές ανακλήσεις και την τελική απόφαση απόσυρσης του Note7, η Samsung Electronics ανακοίνωσε αρχές του νέου έτους ότι η συντριπτική πλειονότητα των τηλεφώνων που είχε διαθέσει ανά τον κόσμο έχουν επιστραφεί -όχι όμως όλα: το 96%.

Τα αποτελέσματα της έρευνας της Samsung αναμένεται να ανακοινωθούν στις 23 Ιανουαρίου, μεταδίδει το Reuters, λίγες μόλις ημέρες πριν ανοίξει τις πόρτες του το μεγαλύτερο συνέδριο/έκθεση της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας στην Βαρκελώνη. Στο Mobile World Congress 2017 αναμένεται να ανακοινωθεί το Samsung Galaxy S8, προηγουμένως όμως η κατασκευάστρια θα πρέπει να έχει δώσει μια πειστική απάντηση στο ερώτημα πώς ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone δεν κατάφερε να προλάβει την διάθεση στην παγκόσμια αγορά μιας ηλεκτρονικής συσκευής δυνητικά επικίνδυνης για το χρήστη, ότι η απειλή ανάφλεξης δεν αφορά σε άλλα μοντέλα αλλά και τι θα κάνει για να μην επαναληφθεί.

Reuters,tech.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024