Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περισσότερα από 120 βραβεία κέρδισε η Samsung Electronics στη CES 2017

Περισσότερα από 120 βραβεία κέρδισε η Samsung Electronics στη CES 2017

Η νέα σειρά QLED τηλεοράσεων της Samsung έλαβε περισσότερα από 20 σημαντικά βραβεία στη CES 2017, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων CES Βραβείων Καινοτομίας, καθώς και των βραβείων “Reviewed.com’s Editor’s Choice”, “Ubergizmo’s Best of CES” και “HD Guru’s CES Top Picks”.

Παρά το φιάσκο με την εκρηκτική μπαταρία του κορυφαίου της smartphone που σημάδεψε την πορεία της το 2016, η Samsung Electronics κέρδισε περισσότερα από 120 βραβεία στη CES 2017, με τα οποία διακρίνεται σε κατηγορίες που αφορούν στην οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές αλλά και τις φορητές συσκευές.

Μεταξύ άλλων, φέτος στη CES, η Samsung παρουσίασε την επόμενη γενιά mobile computing με ένα εύρος νέων premium Η/Υ -ανάμεσά τους το Chromebook Plus και Chromebook Pro, το 15’’ Notebook 9 με ξεχωριστό GPU, καθώς και το πρώτο gaming laptop της Samsung, το Notebook Odyssey.

{{{related}}}

Ανάμεσα στις σημαντικές διακρίσεις της Samsung στη CES 2017 συμπεριλαμβάνονται 34 Βραβεία Καινοτομίας, μεταξύ των οποίων και το βραβείο “Best of Innovation” στην κατηγορία video display.

  • Το 2017 ξεκίνησε με την ανακοίνωση τηλεοράσεων QLED: «H QLED TV θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην οπτικoακουστική βιομηχανία το 2017», δήλωσε ο HyunSuk Kim, Πρόεδρος του Visual Display Business της Samsung Electronics. «Με την έλευση της QLED TV, προσφέρουμε την πιο πιστή αποτύπωση της πραγματικότητας στην οθόνη».Η νέα σειρά προσφέρει εντυπωσιακά βελτιωμένη απόδοση χρωμάτων, εμφανίζοντας το χρωματικό χώρο DCI-P3 με ακρίβεια. Σε μια ακόμη παγκόσμια πρωτιά για τη Samsung, οι QLED τηλεοράσεις είναι σε θέση να αναπαράγουν 100% το χρωματικό εύρος και κάνουν ορατές τις πιο λεπτές διαφορές στο αποκορύφωμα της φωτεινότητας της QLED – μεταξύ 1.500 και 2.000 nits («κεριά»). Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποδώσουν όλα τα χρώματα σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας. Το χρωματικό εύρος παρουσιάζει χρώμα που μπορεί να αποδοθεί σε διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας.
  • Για παράδειγμα, ένα φύλλο δέντρου μπορεί να εκληφθεί με διαφορετικά χρώματα, από κιτρινοπράσινο έως τιρκουάζ, ανάλογα με την ένταση του φωτισμού. Η οθόνη της Samsung QLED TV μπορεί να συλλάβει ακόμα και λεπτές διαφορές που αφορούν τη φωτεινότητα του χρώματος.
  • Αυτό το είδος της χρωματικής λεπτομέρειας δεν μπορεί εύκολα να απεικονιστεί στα συμβατικά μοντέλα σε δισδιάστατο χρωματικό χώρο. Αυτή η σημαντική καινοτομία είναι αποτέλεσμα της υιοθέτησης από τη Samsung ενός νέου στοιχείου Quantum Dot – το οποίο καθιστά δυνατό να εκφραστεί μια σημαντικά βελτιωμένη γκάμα χρωμάτων με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια, σε σύγκριση με τις συμβατικές τηλεοράσεις. H νέα τεχνολογία Quantum Dot επιτρέπει στη Samsung QLED ΤV να αποδώσει βαθύ μαύρο και πλούσιες λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως από το πόσο φωτεινή ή σκοτεινή είναι η σκηνή, ή αν το περιεχόμενο παίζεται σε ένα καλά φωτισμένο ή όχι δωμάτιο. Επιπλέον, η Samsung QLED TV μπορεί να παράγει μέγιστη φωτεινότητα τόσο υψηλή όσο 1.500 έως 2.000 nits, χωρίς να επηρεάζεται η ικανότητά της να παρέχει ακριβές και άψογο χρώμα. Με τη νέα τεχνολογία Quantum Dot, δεν απαιτούνται πλέον συμβιβασμοί στη φωτεινότητα, για να ενισχυθεί η απόδοση των χρωμάτων, η οποία επίσης διατηρείται ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η γωνία θέασης.

Επίσης η Samsung διακρίθηκε με πολλά βραβεία από τα Μέσα και τη βιομηχανία, τα οποία επιλέχθηκαν από οργανισμούς, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ανάμεσα σε 3.880 εταιρείες – εκθέτες.

«Καθώς η CES γιορτάζει την 50η επέτειό της, είναι εκπληκτικό που βλέπουμε την πρόοδό μας ως βιομηχανία. Η χρονιά που πέρασε χαρακτηρίστηκε από μία σειρά μοναδικών εξελίξεων στον τομέα της κατασκευής και του σχεδιασμού των προϊόντων», δήλωσε ο Gregory Lee, Πρόεδρος και CEO στη Samsung Electronics Βορείου Αμερικής. «Έχουμε την τιμή να αναγνωριζόμαστε κάθε χρόνο από τη CTA και τη βιομηχανία για τα καινοτόμα προϊόντα και τις εξελίξεις μας και τηρούμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα, που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σύμφωνα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής».

Ανάμεσα στα προϊόντα της Samsung που βραβεύτηκαν για το 2017 είναι και τα ακόλουθα:

  • Η νέα σειρά QLED τηλεοράσεων της Samsung έλαβε περισσότερα από 20 σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων CES Βραβείων Καινοτομίας, καθώς και των βραβείων “Reviewed.com’s Editor’s Choice”, “Ubergizmo’s Best of CES” και “HD Guru’s CES Top Picks”.
  • To σύστημα πλυντηρίου – στεγνωτηρίου FlexWash + FlexDry της Samsung διακρίθηκε με δύο CES Βραβεία Καινοτομίας και με μία σειρά επαίνων από τα Μέσα, καθώς με τα βραβεία “Techlicious Best of CES”, “Reviewed.com’s Editor’s Choice”, “The Verge’s Best of CES” και “TWICE Picks”.

tech.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024